Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

UNC System International Recruitment Consortium

Introducere

"Cele 11 universități sunt la fel de diverse ca obiectivele dvs."
UNC International reprezintă un grup de 11 universități de înaltă calitate din cadrul Universității din Carolina de Nord. Instituțiile noastre acoperă statul, de la munți până la coastă. Acestea variază de la mici și personale, cu 3500 de studenți, până la cei mari și cei cu intensitate de cercetare, cu 35.000 de studenți. Cu programe de predare și învățare pentru programele postuniversitare și postdoctorale, oferim cu adevărat ceva pentru fiecare elev.

"Accesibil. Accesibil. Apreciatul. Unsprezece universități mărețe, care este potrivită pentru tine? "
Cu atât de multe opțiuni, înțelegem că alegerea universității și a programului de studiu potrivit se poate simți copleșitoare pentru studenții internaționali, iar scopul nostru este de a simplifica procesul pentru dvs. UNC International face acest lucru servind ca un centru pentru studenții interesați să studieze la una dintre școlile noastre membre - 11 universități excelente, o singură oprire!

Suntem aici pentru a vă ajuta!
Personalul nostru informat a efectuat cercetarea inițială pentru dvs. prin compilarea informațiilor pe care doriți să le cunoașteți - clasamente, programe notabile de studiu, perspective de carieră, termene și cerințe pentru aplicații și multe altele - pentru toate universitățile noastre într-un singur loc convenabil. Contactați-ne și permiteți-ne să vă ajutăm să găsiți universitatea internațională UNC care se potrivește cel mai bine cu obiectivele dvs. profesionale și personale.

Locații

  • Chapel Hill

    910 Raleigh Road, 27514, Chapel Hill

Întrebări