Keystone logo
University Of Mediterranean Karpasia

University Of Mediterranean Karpasia

University Of Mediterranean Karpasia

Introducere

Bine ati venit la Universitatea din Mediterana Karpasia!

Fondată în 2012, Universitatea din Marea Mediterană Karpasia este situat în Nicosia, capitala Republicii Turce a Ciprului de Nord (RTCN). Cu al doilea campus sa stabilit în 2014, UMK intenționează să îmbunătăți calitatea educației și a educa persoane tolerante, încrezător și antreprenoriale, echipate cu clasa mondiala profesionale cunoștințe, abilități și competențe. Obiectivul nostru este de a avea elevii nostri invata cunoștințe științifice prin experimentarea, precum și testarea și cercetarea în plus față de utilizarea cunoștințelor în viața de zi cu zi.

Universitatea din Marea Mediterană Karpasia se străduiește să se bucure de beneficii de cercetare academică și studii prin realizarea educației în producția și punerea în folosință universitate - cooperare industrie. Diplome în consecință, pentru a atinge standardele de universități la nivel mondial și pentru a permite în studenților să fi recunoscute la nivel internațional, după absolvire, acorduri au fost realizate cu unele universități internaționale, inclusiv BHMS Business & Hotel Management School - Elveția, Universitatea Superior, și Colegiul de Turism & Hotel Management (COTHM).

Cu academicieni care accentuează știința și practica, universitatea noastră oferă total de 10 programe Associate în domeniul aviației civile Vocational School, Școala profesională de Management, Arte culinare Școala profesională, American Turism și Management al Ospitalitatii, Școala profesională de Contabilitate; 9 programe de licență masterat în Facultatea de Business, Facultatea de Management Turistic și Ospitalitate, și Facultatea de Drept; și 12 programe de masterat în cadrul Institutului de Științe Sociale.

MISIUNEA NOASTRĂ Sub valorile etice comune și în lumina științei, universitatea noastră este angajat de a educa persoane antreprenoriale încredere tolerante, deschise la minte și auto care sunt echipate cu clasa mondiala profesionale cunoștințe, abilități și competențe și receptiv la problemele interne și internaționale. Obiectivul nostru principal este de a educa forță de muncă de înaltă calitate în termeni de cunoștințe, abilități, emoție și considerație. Implementarea unui model de educație care implică metode moderne de predare și tehnici, precum și practicile necesare pentru cunoștințe și competențe profesionale, am educa persoane bine disciplinați, care au abilități de comunicare eficiente externe, înalt simț de responsabilitate și să se concentreze interne de control. Cu cercetarea științifică de standarde globale, Universitatea din Marea Mediterană Karpasia este de a face contribuții valoroase la binele public ca un centru de cercetare si dezvoltare. În acest context, programul "Educația în producție" oferă studenților posibilitatea de a avea un hands-on experiență de lucru cu intenția de a educa resursele umane lider care sunt competente în aplicații, de mediu și conștient social și care sunt în inovare sine constantă proces.

VIZIUNEA NOASTRA Viziunea noastra este de a deveni un lider de învățământ din organizație domeniul nostru. Ca o instituție de învățământ de pionierat, ne-am propus să educe orientate soluție, persoane fizice auto-inițiativă cu conducerea și profesionale bune abilitati, care se adaptează la schimbarea rapidă condițiilor științifice și sociale ale secolului 21, cu un nivel ridicat și cunoștințe actualizate, bine abilitate de comunicare socială , utilizarea eficientă a tehnologiei, și abilitățile necesare pentru a implementa cu succes echipa work.stitution Administrației și inspecție (în engleză)

DE CE UMK?

Cipru de Nord, pentru că oferă - Integrare ușoară în condiții culturale și climatice, - O insula renumita pentru frumusețea sa naturală de excepție și bogăția istorică, - prietenos și oameni cordiale, - Stil de viata caracterizat prin liniste si pace (rata criminalității foarte mici) - mediu multicultural cu studenți din 80 de țări diferite, - O insula de universități și de cunoștințe, - Educație la standarde europene și mondiale - avantaj EngliAn de educație în limba engleză pentru o cariera internationala, - facilități și calitatea educației oferite de universitate.

UMK, deoarece oferă

  • Acceptate la nivel internațional de prestigiu universitare și postuniversitare programe de 4 ani, - standardele educaționale în engleză acceptate la nivel mondial, - Învățarea prin viu, experimentarea, observarea și examinarea cursuri de liceu curs seral pentru profesioniști - educație de calitate la prețuri accesibile, comisioane - cadre didactice cu experienta si angajatii.

Locații

  • Nicosia

    University Of Mediterranean Karpasia Şht. M.Ruso Cad. No:79 Küçükkaymaklı, , Nicosia

    Întrebări