Keystone logo
UManresa

UManresa

UManresa

Introducere

Bine ați venit la UManresa

Ne angajăm față în față și personalizare în învățământul superior. Metodologia noastră încorporează ceea ce este mai bun față în față, amestecat și non-față în față, cu o rigoare academică ridicată.

Plecând de la baza pe care studenții UManresa ne aleg pentru că vor și au nevoie de învățare față în față, ne concentrăm eforturile pe oferirea unui model hibrid, care combină ambele: pe de o parte, cursuri față în față cu valoare adăugată ridicată (sesiuni teoretico-practice, activități de formare simulare și practici specializate) și sarcini care pot fi dezvoltate într-un mod la distanță, în același timp în care îmbogățesc procesul.

Personalizarea instruirii este posibilă numai în instituții universitare precum a noastră, a căror dimensiune medie (o comunitate de aproximativ 2.000 de studenți cu diplome superioare oficiale) permite monitorizarea individualizată a nevoilor și progresului fiecărui student fără a renunța la un mediu stimulativ datorită diversității sale (cu 30% studenți internaționali).

Campusul Manresa al UVic-UCC

Campusul UVic-UCC Manresa este situat în Manresa, un oraș de aproximativ 75.000 de locuitori situat strategic în inima Cataluniei. Este situat la o oră de Barcelona, la jumătatea distanței dintre Marea Mediterană și Pirinei, dominat de muntele Montserrat.

Facilitățile UManresa sunt situate la nordul orașului Manresa (Barcelona), într-un sector de urbanizare recentă, unde se află majoritatea instituțiilor și serviciilor universitare.

25.000 de metri pătrați de universitate din Manresa

Campusul Manresa al Universității Vic-Universitatea Centrală din Catalonia ocupă 25.000 de metri pătrați, de-a lungul Avenida Universitaria. Are patru clădiri: pe de o parte, clădirea FUB1, sediul principal al instituției, unde, pe lângă serviciile administrative și academice, se află clasa convențională; clădirea FUB2 cu sălile de clasă și laboratoarele CFGS din Campusul profesional; clădirea FUB3, care găzduiește sălile de clasă pentru studii de fizioterapie și clădirea CU +, unde se află clinica universitară și spațiile pentru pregătirea teoretică-practică a studiilor de științe ale sănătății și pentru simularea clinică, care se desfășoară desfășurat la Centrul pentru inovație în simulare (CISARC).

O parte din spațiile de utilizare comună au fost adaptate pentru a fi locuri de întâlnire și odihnă pentru comunitatea universitară. O altă parte a fost utilizată pentru parcarea vehiculelor, cu peste 200 de locuri.

143231_143113_CampusUManresa.jpg

Clădire FUB1

Clădirea FUB1 a intrat în funcțiune în 2002. Are o structură în plan pătrat de 6.900m2. Toate camerele sale sunt aranjate într-un mod practic și funcțional în jurul unui patio central care permite practic tuturor spațiilor să se bucure de lumină naturală.

Este o construcție polivalentă care găzduiește serviciile administrative și academice ale UManresa , pe lângă clasa pentru sesiunile teoretice ale Științelor Sănătății, Științelor Sociale și Centrului Internațional de Formare Continuă, serviciul lingvistic, sălile de studiu și sălile de calculatoare.

Locație:
Av. Universitària, 4-6
08242 Manresa

143958_FUB1.JPG

Clădire CU +

Clădirea CU + este o unitate de asistență medicală pregătită pentru practicarea fizioterapiei, podiatriei și logopediei, cu spații pentru îngrijire individuală și de grup, precum și pentru simulare clinică cu studenți de licență și absolvenți. Are un bloc chirurgical cu o sală de operații, o cutie de resuscitare și o sală de sterilizare și cu 8 unități pe un singur etaj pentru a dezvolta toate antrenamentele de simulare.

143957_facanacuamblogo.jpg

Este o construcție dreptunghiulară de 3.500m2, cu parter și două etaje și un subsol activat ca parcare și găzduiește Centrul pionier pentru inovație și simulare (CISARC), unde se desfășoară activități perturbatoare în metodologia de simulare. Fațadele vestice și nordice sunt acoperite cu piese din gresie neagră care conferă clădirii o personalitate diferențiată.

Locație:
Av. Universitària, 8-10
08242 Manresa

Clădire FUB2

Clădirea FUB2 integrează laboratoarele CFGS de proteză dentară, sălile de clasă ale CFGS de administrație și finanțe și CFGS de educație timpurie și, respectiv, Laboratorul 0_6.

143961_FUB2.jpg

Locație:
Avenida de les Bases de Manresa, 1
08242 Manresa

Clădire FUB3

Clădirea FUB3 găzduiește studii de fizioterapie cu un total de 528 de puncte de instruire teoretico-practice care pot funcționa simultan. FUB3, fostul spațiu modernist al Matadero, este alcătuit din cinci clădiri sau module care conțin un total de unsprezece săli de clasă, două săli de ședințe, o sală de sport cu capacitate de o sută de persoane și un spațiu pentru birouri și zone de lucru pe care le ocupă facultatea de Fizioterapie a Facultății de Științe ale Sănătății din Manresa. Vestiarele studenților sunt situate în primul pavilion, iar sala de gimnastică și două săli de clasă fac parte dintr-o clădire nou construită.

143962_FUB304.jpg

Locație:
Plaza Bages, nr. 11
08242 Manresa

Locații

 • Manresa

  Av. Universitària, 4-6, 08242, Manresa

 • Manresa

  Av. Universitària, 8-10, 08242, Manresa

  • Manresa

   Avenida de les Bases de Manresa, 1, 08242, Manresa

   • Manresa

    Plaza Bages, 11, 08242, Manresa

    Programe

     Instituția oferă și:

     Întrebări