Keystone logo
© Eva Dang
University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

University of Leicester, School of Business

Introducere

O Universitatea din Leicester School of Business are o reputație excelentă pentru predare postuniversitare. Studiind aici va ajuta să vă pregătiți pentru o gamă largă de oportunități de carieră în guvern, de afaceri sau sectorul serviciilor financiare, precum și pentru cercetare viitoare.

Despre Școala Universitatea din Leicester School of Business a fost înființată în 2016, care să reunească expertiza remarcabilă în Economie și Management pentru a crea o scoala de afaceri de clasă mondială.

Grade Master Full-time MSC Bancare și Finanțe Internaționale

Acest curs este pentru tine, dacă doriți să luați o abordare analitică pentru a înțelege metodele utilizate în domeniul bancar modern și finanțe în context internațional.

analiza de business și finanțe Master

Acest curs este pentru tine, dacă doriți să aplicați înțelegere a economiei și a tehnicilor cantitative la analiza problemelor în domeniul reglementării afacerilor, organizarea și finanțe.

MSC Finanțe

Programul de parteneriat al Institutului CFA ® CFA Acest curs este pentru tine, dacă doriți să învețe mecanica piețelor financiare, să înțeleagă deciziile financiare ale corporațiilor și natura riscului financiar.

Master financiar Economie

Acest curs este pentru tine, dacă doriți să aprofundeze cunoștințele de economie sau finanțe și potențial merge să studieze un doctorat sau de cercetare în domeniul de Economie sau Finante.

msc managementul riscului financiar Suntem un Partener Academic al GARP - Asociația Globală a Profesioniști de risc. Acest curs este pentru tine, dacă doriți să vă dota cu abilități în tehnicile de gestionare a riscului, analiza cantitativă, analiza financiară și de programare.

phd Școala noastră de afaceri este de cercetare a condus, angajat să producă cea mai mare bursă de calitate, recunoscând totodată relația importantă dintre excelență în cercetare și în procesul de predare.

Doctoranzi finaliza un proiect de cercetare independent, sub îndrumarea unei echipe de supraveghere. De cercetare este finalizată în mod normal, într-o perioadă maximă de 3 până la 3,5 ani (full-time) sau la 6 până la 6,5 ​​ani (de part-time / de învățământ la distanță).

Noi oferim o supraveghere de doctorat în economie domenii compatibile cu interesele de cercetare ale personalului nostru academic, inclusiv:

Teoria jocului Mecanism de proiectare Economie Behavioral Organizarea industrială Teoria creștere Economie publică Economia muncii Economie Politică Economia Migrația Economie de sănătate Teoria Organizare Etica în afaceri De marketing și consum Contabilitate și Finanțe Economie Politică Managementul Resurselor Umane

Noi oferim supraveghere pentru gradele de:

Doctor în Filosofie (PhD) - Full-Time Maestru de Filosofie (MPhil) - Full-Time

Locații

  • Leicester

    Ground Floor Astley Clarke Building University of Leicester , LE1 7RH, Leicester

    Întrebări