Keystone logo
Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Introducere

Alegerea unui curs sau a unei școli este un moment cheie în viața oricărui student. La Universidade Lusófona do Porto (ULP), Noi credem că școala noastră și cursurile sale au multe aspecte relevante, care invită toți cei care se confruntă în prezent aceste alegeri, pentru a alege să studieze la Universidade Lusófona do Porto.

Să luăm în considerare acest lucru: toate cursurile noastre sunt acreditate de A3ES, o entitate responsabilă pentru evaluarea și asigurarea calității învățământului superior în Portugalia; toate cursurile noastre au rate de ocupare peste media națională în domeniile de formare în care își desfășoară activitatea; avem o facultate cu înaltă calificare compus din mai multe persoane de merit recunoscut și de prestigiu în domeniile lor; ne sunt situate în centrul universitar de la Lisabona, cu accesibilitate excelentă și locație; noi oferim un campus mare și bine organizat, care include echipamente de înaltă calitate și laboratoare; facem parte dintr-un proiect educațional, cu un profil internațional unic, care este prezent în toate țările vorbitoare de limbă portugheză, oferind o experiență culturală și educațională unică.

Pentru toate aceste motive, noi credem că suntem cea mai bună opțiune. Noi credem că vă oferim motive pentru a ne alege și de a împărtăși cu noi această experiență unică de a fi parte dintr-un proiect mare, proiectul educațional al Universidade Lusófona do Porto.

Locații

  • Porto

    Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Întrebări