Keystone logo
Ulm University

Ulm University

Ulm University

Introducere

Ulm University este un centru lider de învățare, predare, cercetare și transfer. De la înființarea sa în 1967 ca universitate „sub un singur acoperiș”, s-a dezvoltat impresionant într-un centru internațional plin de viață pentru inovare și cunoaștere.

La Ulm University , situat în prosperul sud-vest al Germaniei, peste 10.000 de studenți învață în campusul său modern, bogat verde, situat în dinamicul Oraș al Științei, deasupra vechiului oraș imperial Ulm, locul nașterii lui Albert Einstein. Patru facultăți oferă 60 de programe de studiu în germană și engleză cu B.Sc., M.Sc. și diplome de doctorat. Gama de discipline este unică și specializată: Inginerie, Informatică și Psihologie, Matematică și Economie, Medicină și Științe ale naturii.

Datorită dimensiunii sale, Ulm University permite o interacțiune strânsă între profesori și studenți, ceea ce duce la absolvirea rapidă. Satisfacția ridicată a studenților este exprimată în studiile de clasare majore. Infrastructura excelentă și finanțarea ridicată a cercetării oferă studenților de la nivel absolvent și postuniversitar o atmosferă provocatoare și plină de satisfacții atunci când își urmăresc diplomele de master și doctorat; Accesibilitatea și confortul fac ca locuința în fermecătorul oraș Ulm să fie cea mai plăcută, iar studiul la Ulm University cel mai atractiv.

Locații

  • Ulm

    Helmholtzstraße,16, 89081, Ulm

Programe

Întrebări