Keystone logo
Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Introducere

DESPRE UNIVERSITATEA NOASTRĂ (Universitatea Cardinal Ștefan Wyszynski)

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw UKSW Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw ( UKSW ) a fost înființată la 3 septembrie 1999. Universitatea a fost înființată pe baza fostei Academii de Teologie Catolică (1954-1999). Universitatea Cardinal Ștefan Wyszynski este o universitate publică cu 32 de domenii de studiu (la 10 facultăți), peste 16.000 de studenți, 737 cadre didactice academice și 383 cadre administrative. Studiile se desfășoară într-un sistem cu normă întreagă și un sistem cu fracțiune de normă, atât într-un ciclu de ciclu lung (master) cât și într-un prim ciclu (licență). UKSW oferă, de asemenea, calificări profesionale în programele postuniversitare și doctorale. Studiile efectuate în majoritatea domeniilor sunt certificate de către Comisia de acreditare a statului. Elevii au posibilitatea de a participa la peste 60 de universități din Europa în cadrul programului Erasmus. Există numeroase asociații științifice studentești și organizații studențești, teatru și cor de studenți. Există și facilități sportive.

DESPRE FACULTATEA NOASTRĂ (Facultatea de Filosofie Creștină)

Facultatea de filosofie creștină cuprinde trei institute: Institutul de Filosofie, Institutul de Psihologie și Institutul de Ecologie și Bioetică, cuprinzând în total 16 secții și peste 30 de scaune. Facultatea dispune de un laborator informatic autonom, un laborator de diagnosticare, o bibliotecă și un laborator cu Sistemul de testare din Viena (VTS). Începând cu anul 2014/15 studenții noștri au acces la noul Centrul de Laboratoare de Științe Naturale și la Laboratorul Central de Psihologie. Misiunea noastră este să oferim studenților dvs. mediul ambițios de studiu în care cercetarea și educația se reunesc. Facultatea oferă:

2
 • Programe de licență și masterat în filosofie și protecția mediului
 • Program integrat de masterat în psihologie
 • programe Ph.D. în filosofie și psihologie

În programele noastre de studiu, ne străduim să oferim o educație diversă și atractivă bazată pe cunoștințe teoretice, metodologice și practice cuprinzătoare. Facultatea își protejează viitorul prin dezvoltarea unor cercetări de înaltă calitate. Facultatea publică trei reviste științifice proprii: "Studia Psychologica", "Studia Philosophiae Christianae" și "Studia Ecologiae et Bioethicae". Recent, în cadrul procesului național de acreditare, facultatea a fost evaluată "categoria A", demonstrând că îndeplinește pe deplin cerințele stabilite în declarația de misiune. https://www.facebook.com/Study-with-us-Faculty-of-Christian-Philosophy-CSWU-Warsaw-1130218280409999/

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/37/37043_rsz_school2.jpg" alt="UKSW" />

DECLARAȚIA MISIUNII NOASTRE ÎN INTERNAȚIONALIZARE

Privim dincolo de granițele propriei noastre universități și sprijinul puternic și promovăm mobilitatea internațională, atât personalul cât și studenții de la Facultatea noastră. An de an, în întâmpinarea unui număr tot mai mare de studenți internaționali în comunitatea noastră academică. Facultatea de filozofie creștină colaborează în prezent cu universități străine, cu instituții științifice și de cercetare. Noi credem că este o zonă semnificativă a dezvoltării noastre. Prin urmare, Facultatea noastra se straduieste sa faciliteze nu toate formele de cooperare internationala, precum si sa creeze conditii pentru Stabilirea de noi modele de colaborare internationala. Oferim o primire călduroasă tuturor oaspeților noștri din străinătate!

STUDIU LA FACULTATEA DE FILOSOFIE CREȘTINĂ

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36867_rsz_4.jpg" alt="UKSW" />

Elevii din universitățile europene care au semnat acordul bilateral Erasmus cu Facultatea de filosofie creștină în domeniul filozofiei, psihologiei sau protecției mediului, petrec unul sau două semestre studiind la fiecare dintre institutele noastre. Vă rugăm să rețineți că studenții care urmează să urmeze programul Erasmus trebuie să fie nominalizați oficial de instituția lor de origine. În fiecare an, Facultatea de Filosofie Creștină oferă cursuri în limba engleză pentru studenții străini.

8 MOTIVE PENTRU STUDIUL CU NOI

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36868_rsz_5.jpg" alt="UKSW" />

 1. Cursuri în limba engleză: studenților li se oferă o selecție de cursuri predate în limba engleză în domeniul psihologiei, filozofiei, protecției mediului. An de an se străduiesc să facă oferta noastră mai atractivă și mai diversă.
 2. Training de orientare: pentru a vă ajuta să vă stabiliți în primele zile de la Varșovia, Biroul nostru Internațional a proiectat un curs de orientare pentru studenții Erasmus cu sfaturi, informații și oportunități utile pentru a vă întâlni pe ceilalți studenți Erasmus. Veți primi prin e-mail timpul exact al instruirii de orientare.
 3. Programul Mentor: pentru a vă ajuta să vă deplasați la Universitatea și în Polonia, vă puteți întreba despre amicul dvs. personal polonez - un student polonez care vă poate răspunde la toate întrebările practice, vă va arăta calea în Varșovia, în facultate, în obiceiurile poloneze , etc. Acest tip de ajutor este oferit de Rețeaua Studenților Erasmus (ESN). ESN este o organizație studențească care susține mobilitatea studenților. Scopul său este de a îmbunătăți integrarea prin organizarea de excursii, petreceri și evenimente pentru studenții internaționali și locali. Membrii ESN oferă asistență și asistență de la începutul șederii dvs. în Polonia (programul Mentor). Pentru mai multe informații accesați www. UKSW .esn.pl
 4. Coordonatorii sunt ajutați și sprijiniți: coordonatorii sunt persoanele responsabile pentru programele de mobilitate. Fiecare student internațional este susținut de doi coordonatori: coordonatorul academic (dr. Katarzyna Knopp, dr. Zuzanna Górska) și coordonatorul administrativ (Mariola Sadowska). Ei vor fi bucuroși să vă ajute în timpul studiilor la Facultatea noastră.
 5. Cazare: putem oferi un loc în Student Residence în camere duble. Fiecare cameră este dotată cu conexiune la internet, o toaletă, două dușuri, o sufragerie cu aragaz și frigider. În dormitor studenții au acces la camera TV, camera de zi, sală de lectură, spălătorie și facilități de uscare. Chiria este de aproximativ 100-150 EUR pe lună.
 6. Polonia - țară de destinație atractivă: Polonia a ajuns pe locul al 8-lea în clasamentul celor mai bune mărci naționale, sub categoria "Rising Star" și condusă de indicele de marcă al țării, indicând faptul că țările sunt cele mai atractive pentru turiști. Vizitatorii Poloniei descoperă cultura fină, peisajele pitorești și siturile istorice extraordinare. Fie că explorați orașe, monumente istorice sau natură, vizitatorii vor aduce cu siguranță amintiri bogate. Polonia este o destinație atractivă pentru studenți. În anul universitar 2012-13, țara noastră a fost cea de-a 7-a țară cu cea mai populară destinație din UE, cu 10 772 de studenți. În afară de aceasta, Polonia este considerată una dintre cele mai ieftine țări din UE pentru a trăi ca student.
 7. Varșovia - locul studenților din cadrul Universității este situat în Varșovia - capitala Poloniei. Varșovia este unul dintre cele mai rapide orașe europene în curs de dezvoltare și centrul vieții politice, sociale și culturale. De asemenea, Varșovia are o viață bogată academică - găzduiește peste 200.000 de studenți pe an. Varșovia, cu farmecul și numeroasele sale activități culturale și de agrement, este un oraș minunat de explorat și o mare destinație turistică. În plus, orașul are o geografie privilegiată, situată la jumătatea distanței dintre mare și munte.
 8. Poloneză poloneză: oferim curs voluntar polonez (plătit). În plus, puteți să vă exersați polonezul cu prietenii polonezi.

Locații

 • Warsaw

  Dewajtis 5, 01-815, Warsaw

  Întrebări