Keystone logo
United International Business School

United International Business School

United International Business School

Introducere

180192_startyourexperienceUIBS.png


Dedicată din 2002 educației interculturale cu o perspectivă globală, United International Business Schools ( UIBS ) este o instituție de învățământ privată independentă, cu campusuri în Europa și Asia. UIBS oferă studii flexibile de afaceri și management la nivel de licență (Licență/BBA) și (Post)Licență ( Master/MBA și Doctor/DBA ) care duc la diplome private (acreditate programatic) și la nivel american acreditat regional și european. diplome recunoscute în cooperare cu partenerii noștri academici.

180179_UIBS-flexiblestudyprograms.gif


Programele noastre de studiu flexibile se bazează pe modelul american de învățământ superior , permițând studenților să-și aleagă cursurile în funcție de cerințele cursului, studiile anterioare, interesele actuale și ambițiile viitoare.

180180_UIBS-multiplestartingdates.gif


Studenții pot alege între mai multe date de începere în toamna, iarna, primăvara și vara fiecărui an universitar. Designul nostru modular al cursurilor și structura programului permit o planificare optimă a educației ulterioare.

178418_UIBS-startingdates.jpg

180181_UIBS-transferbetweencampuses.gif


Elevii pot transfera între campusuri trimestrial, cu compatibilitate garantată a programului . Calendarul academic trimestrial permite o experiență continuă în străinătate în toată Europa și Asia.

Cele 9 locații globale ale campusurilor noastre au sediul în Amsterdam, Anvers, Barcelona, Bruxelles, Geneva, Madrid, Milano, Tokyo și Zurich.

Campusurile noastre sunt toate situate în centrul orașului, a mai multor destinații interesante. Studenții sunt încurajați să se transfere între campusuri pentru unul sau mai multe trimestre, dar pot alege, de asemenea, un singur campus ca destinație aleasă. Studenții care preferă perioade mai scurte în străinătate se pot înscrie la cursurile noastre de seminar susținute de profesori invitați în mai multe dintre campusurile noastre pe parcursul anului universitar.

178411_UIBSfeatures11.png
178410_UIBSfeatures12.png
178409_UIBSfeatures13.pngComunitatea noastră cu adevărat globală de studenți, profesori și personal, este formată din peste 95 de naționalități diferite din întreaga lume, studenții arătând o mare apreciere pentru diversitatea culturală și inițiativa antreprenorială.

178428_UIBS-gifs.gif

180182_UIBS-professionallyexperiencedprofessors.gif


Profesorii calificați din punct de vedere academic și profesori cu experiență profesională leagă teoria și practica prin aducerea de studii de caz contemporane în sala de clasă, pregătindu-i pe elevi să devină lideri globali ai viitorului.

180183_UIBS-interactiveteachingmethods.gif


Clasele mici, cu până la 30 de studenți, permit profesorilor să folosească metode interactive de predare , crescând astfel interacțiunea de grup, îmbunătățind dinamica grupului și construind conexiuni de lungă durată între studenți.

Mărturii studențești

Admitere

Termenele limită de aplicare

Burse și finanțare

Bursele sunt disponibile în mod limitat, sub forma unei reduceri a taxelor din totalul taxelor programului. Studenții pot aplica pentru o bursă pe baza meritelor academice anterioare (nota medie minimă de 80% sau mai mult). Bursele sunt disponibile numai pentru studenții cu normă întreagă din campus. Contactați direct departamentul nostru de admitere pentru mai multe informații prin intermediul: [email protected]

Caracteristici Campus

 • Locații de campus în centrul orașului
 • Membrii echipei locale cu normă întreagă
 • Asistență pentru cazare pentru opțiunile de locuințe în afara campusului
 • Consiliu studențesc cu activități sociale regulate pentru studenți
 • Activități extracurriculare, cum ar fi vizite la companii și vorbitori invitați
 • Cursuri de limbi străine în cooperare cu școlile de limbi străine locale

  Locații

  • Zürich

   UIBS Main Campus Zurich

  • Antwerp

   UIBS Branch Campus Antwerp (BE) Cross-Cultural Education Center Koningin Astridplein 41 2018 Antwerp, Belgium, 2000, Antwerp

  • Barcelona

   UIBS Branch Campus Barcelona (ES) Cross-Cultural Education Center Rambla de Catalunya 2-4, 08007, Barcelona

  • Brussels

   UIBS Branch Campus Brussels (BE) Cross-Cultural Education Center Rue Dejoncker 42-46, 1060, Brussels

  • Madrid

   UIBS Branch Campus Madrid (ES) Cross-Cultural Education Center Calle de Goya 6, 28001, Madrid

  • Tokyo

   Satellite Campus Tokyo (JP) Spaces Business Center 1-6-1 Otemachi, Chiyoda-ku, Tokyo, 100-0004, Tokyo

  • Amsterdam

   UIBS Branch Campus Amsterdam (NL) Cross-Cultural Education Center Weteringschans 28, 1017 SG, Amsterdam

  • Milan

   Satellite Campus Milan (IT) Spaces Business Center Piazza Vetra 17, 20123, Milan

  • Geneva

   Satellite Campus Geneva (CH) Spaces Business Center Quai de l’Ile 13, 1204, Geneva

  • Tokyo

   Otemachi Building 1-6-1 Otemachi, Chiyoda-ku, 100-0004, Tokyo

  • Brussels

   Rue Dejoncker 42-46, 1060, Brussels

  Programe

  Întrebări