Keystone logo
University of Hamburg, Institute of Law & Economics

University of Hamburg, Institute of Law & Economics

University of Hamburg, Institute of Law & Economics

Introducere

Universitatea din Hamburg

Ca cel mai mare de cercetare din Germania de Nord și instituții de învățământ și a treia cea mai mare universitate G ERMANIA lui, Universität Hamburg combină diverse oportunități de studiu cu cercetare excelente. Acesta oferă un spectru larg disciplinar cu numeroase oportunități interdisciplinare și urmărește cooperarea cu o rețea extinsă de instituții regionale, naționale și internaționale de top. Universität Hamburg este dedicat burse pe termen lung și știință și promovează cercetarea durabilității în toate școlile.

Ca parte a Inițiativei Excelenta Federal, Universität Hamburg a primit autorizație în 2007 pentru un Centru de Excelenta in cercetare climatice: KlimaCampus Hamburg este un centru educațional pentru cercetarea climei și a sistemelor terestre știință. În afară de „Clima, Pământ, mediu,“ în continuare deosebit de succes domenii-cheie de cercetare includ: Materia și Universul, structura și funcția biomoleculelor, neurostiinte, multilingvism, guvernare, cultură și tehnologie, precum eterogenitatea și educație.

Universität Hamburg oferă aproximativ 150 de programe de studii în următoarele șase școli: Școala de Drept; School of Business; Economie și Științe sociale; Scoala de Medicina; Școala de Educație, Psihologie și mișcării umane; Școala de Științe Umaniste și Școala de Matematică, Informatică și Științe Naturale.

În plus, mai multe muzee și colecții aparțin Universität Hamburg, cum ar fi Muzeul Zoologic, The Hamburgense Herbarul, Muzeul Geologic-paleontologice, Grădina Botanică și Planetariul din Hamburg.

Universität Hamburg a fost fondată în 1919 de către cetățeni locali. Cifrele importante fondatori se numără senatorul Werner von Melle și om de afaceri Edmund Siemers. Nobel câștigători ai premiului, cum ar fi Otto Stern, Wolfgang Pauli și Isidor Rabi au fost active la Universität și mulți alți savanți bine-cunoscute, cum ar fi Ernst Cassirer, Erwin Panofsky, Aby Warburg, William Stern, Agathe Lasch, Magdalene Schoch, Emil Artin, Ralf Dahrendorf și Carl von Weizsäcker Frierich, pentru a numi doar câteva, a învățat aici.

Institutul de Economie și Drept

Institutul ca un centru de cercetare a început cu analiza teoretică a dreptului civil în urmă cu mai mult de 40 de ani. Astăzi, Institutul se aplică instrumentelor furnizate de analiza economică a legii la cele mai multe aspecte ale domeniului juridic, inclusiv publice și dreptul internațional.

În ultimii ani, analiza empirică a normelor juridice a devenit mai mult și mai important pentru domeniul analizei economice a legii. În acest sens prea, membrii institutului contribuie la inovarea științifică cu cercetarea de ultimă oră.

Sarcina principală a institutului este promovarea predării interdisciplinare și de cercetare în domeniul Drept și Economie , cu un accent special pe analiza economică a dreptului civil. Directorul general este Prof. Dr. rer. Pol Thomas Eger.


Institutul conduce, ca parte a educației juridice, domeniul de specializare „Analiza economică a Legii“ și administrează programul postuniversitar „Master European în Drept și Economie“ , precum și „Colegiul Universitar de Drept și Economie“. În plus, Institutul de Drept și Economie participă la programul de doctorat internațional „Doctorat European în Drept și Economie“.

Locații

 • Hamburg

  Johnsallee 35 Hamburg, D-20148 DE

  • Barcelona

   Barcelona, Spania

   Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări