Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Master în Științe forestiere
Universitas Gadjah Mada

Master în Științe forestiere

Special Region of Yogyakarta, Indonezia

4 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

IDR 25.000.000 / per semester *

În campus

* internațional | regulat: IDR 9000000

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de masterat în științe forestiere (MPFS) a fost înființat în 1993. Facultatea de Silvicultură a Universitas Gadjah Mada administrează un program de nivel postuniversitar pentru a genera resurse umane profesionale în domeniul științelor forestiere la nivel de masterat (MSc). MPFS are o viziune: "fiind un program de masterat de pionierat în silvicultura tropicală superioară, inovator și proeminent la nivel național, precum și servind interesele popoarelor și națiunii impregnate de valorile culturii bazate pe Pancasila". Realizând educație, cercetare și servicii comunitare, precum și conservarea și dezvoltarea științei în domeniul silviculturii tropicale superioare și fiind benefic pentru societate. Scopul principal al programului de masterat în științe forestiere (MPFS) este de a organiza învățământul superior calificat în domeniul silviculturii tropicale pentru a produce absolvenți excelenți și competenți. MPFS este un program postuniversitar desfășurat de Facultatea de Silvicultură UGM. Programele curriculare ale MPFS sunt un set de planuri și reguli privind conținutul sau revizuirea literaturii, planul lecției, metoda de predare și evaluarea care sunt utilizate ca bază a activităților de învățare.

Viziune

Viziunea noastră este de a deveni un pionier al unui program educațional de masterat în domeniul silviculturii tropicale care este remarcabil, inovator și proeminent la nivel național și internațional, precum și de a servi interesele poporului și ale națiunii impregnate cu valori culturale bazate pe Pancasila.

Misiune

Misiunea noastră este de a realiza educație, cercetare și servicii comunitare, precum și conservarea și dezvoltarea cunoștințelor în domeniul silviculturii tropicale care sunt superioare și benefice pentru comunitate.

Curriculum

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Ingénieur en Sciences et Technologies du Bois et des Matériaux Biosourcés (Master)
    • Nantes, Franţa
  • Master în Inginerie Silvică
    • Lugo, Spania
  • Master în Biologie și Ecologie pentru Agronomia și Mediul Pădurilor – urmăriți Pădurile și mediile lor (FEN)
    • Nancy, Franţa