Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Master în planificare urbană și regională
Universitas Gadjah Mada

Master în planificare urbană și regională

Special Region of Yogyakarta, Indonezia

4 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

IDR 1.300.000.000 / per semester *

În campus

* internațional | regulat: IDR 13,000,000.00

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Magister Perencanaan Wilayah dan Kota (MPWK) sau Programul de master în planificare urbană și regională (MURP) a fost înființat în 1994. Înființarea MURP a pornit de la ideea că planificarea este extrem de necesară în dezvoltarea țării și a națiunii; îndemnul de a lua parte la furnizarea de educație în domeniul planificării, care ar putea disemina capacitatea de planificare și modul de gândire al societății, care ar putea afecta decizia de direcție a dezvoltării viitoare; și importanța resurselor umane și a cunoștințelor de planificare pentru a sprijini dezvoltarea în studiile de planificare.

Până în 2017, denumirea programului de studii a fost Magister Perencanaan Kota dan Daerah (Programul de master în planificare urbană și regională). Denumirea MURP corespunde terminologiei utilizate în comunitatea de planificare din Indonezia. Principalele limbi de curs care sunt utilizate sunt indoneziana și engleza.

MURP vizează modul de a oferi soluții la problemele actuale, precum și un viitor mai bun axat pe amenajarea teritoriului. Datorită caracterului său cuprinzător, MURP se raportează la alte domenii de studiu. Planificarea urbană și regională discută ce pot face planificatorii pentru a rezolva problemele folosind planificarea spațială și ingineria.

Magister Perencanaan Wilayah dan Kota - MPWK/MURP (Programul de master în planificare urbană și regională) se străduiește să producă absolvenți care sunt profilate în:

 1. Grosimea spațiului (aspecte)
 2. Accent pe abordarea comunitară
 3. Culoarea recomandărilor de rezolvare a problemelor pe baza unicității fiecărui caz de planificare
 4. Mai mult orientate către punerea în aplicare (planificare)
 5. Construirea creativă și curajoasă - o viziune personală prin gândirea "out of the box" cu structuri de planificare și soluții inovatoare și orientate către saltul progresului (futurist)

Durata programului

Studenții absolvenți ai acestui program vor primi titlul de Master of Urban and Regional Planning (M.URP.) la începutul anului 2018; anterior Master of Engineering (M.Eng.) în domeniul Urban and Regional Planning, după o perioadă academică de 24 de luni, compusă din 4 semestre (un semestru este egal cu 6 luni) și o înmatriculare de o săptămână (pre-program URP). În primele 2 semestre se vor desfășura cursuri și studio, iar în ultimele 2 semestre studenții își vor redacta teza.

Admitere

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în dezvoltare și planificare a proprietății
  • Sydney, Australia
  • Moore Park, Australia
  • + 2 Mai mult
 • Master în planificare urbană și regională (cercetare)
  • Johannesburg, Africa de Sud
 • Master în proiectare urbană și planificare regională
  • Hong Kong, Hong Kong