Keystone logo
UFGD Federal University Grande of Dourados

UFGD Federal University Grande of Dourados

UFGD Federal University Grande of Dourados

Introducere

Universitatea Federală din Grande Dourados (UFGD) a fost creată pe 29 iulie 2005 prin Legea nr. 11.153, de la emanciparea campusului din Dourados, care anterior făcea parte din Universitatea Federală din Mato Grosso do Sul (UFMS).

De atunci, Universitatea s-a transformat și s-a îmbunătățit constant. A devenit parte a politicilor publice din partea guvernului federal pentru extinderea sistemului public de învățământ superior, cum ar fi REUNI - Planul de restructurare și extindere pentru universitățile federale.

Universitatea Federală din Grande Dourados (UFGD) este situată în orașul Dourados, statul Mato Grosso do Sul. A fost clasificată, an de an, ca cea mai bună universitate din stat, potrivit INEP-MEC. În plus, UFGD a fost, de asemenea, clasat ca primele trei universități din regiunea centru-vest a Braziliei.

Misiunea UFGD este să genereze, să construiască, să sistematizeze, să inoveze și să socializeze cunoștințe și valori prin activități excelente de educație de clasă, cercetare și comunitate, dezvoltând astfel profesioniști și cetățeni care sunt capabili să transforme societatea către promovarea dezvoltării durabile cu democrație și justiție socială . Viziunea UFGD este de a fi o instituție recunoscută la nivel național și internațional prin excelența sa în producția de cunoștințe și prin filozofia sa umanistă și democratică.

Locații

  • Vila Progresso

    Rua João Rosa Góes,1761, 79825-070, Vila Progresso

    Întrebări