Keystone logo
Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Introducere

Francofon Universitatea din Congo „UFRACO“ Goma

Universitatea francofon din Congo este situat în provincia Kivu de Nord la Goma, Democrată Congo Répulique. se deplasează în sistemul LMD.

Mutațiile politicile sociale ale societăților africane și provocările la orizont pentru întregul continent african cer ca fiecare stimulat și constau în valoare de dezbateri intelectuale, propunerile cele mai de modă și idei de confruntare și cele mai eficiente . În această cotitură ireversibilă a globalizării intrăm acum, toate popoarele sunt, în grade diferite, supuse acelorași constrângeri și oportunități și numit, cu mai mult sau mai puțin de urgență, să stabilească răspunsuri specifice la provocările specifice, pentru a contribui pentru a formula un răspuns universal la provocările comune.

După Organizația Națiunilor Unite, Uniunea Africană în 2006, a lansat un al doilea deceniu pentru educație, pentru că educația este principala pârghie care va permite Africii să aspire la o soartă diferită de cea deja pe scară largă a prezis în numeroase rapoarte experți internaționali. Africa este bolnav dintr-o lipsă de cunoaștere și inovare. Economia cunoașterii va fi inima afacerilor internaționale în deceniile următoare.

Apariția unei societăți a cunoașterii în lume ridică mari provocări în învățământul superior și de cercetare în Africa și ceea ce este mai mult în Republica Democrată Congo. Universitatea percepută ca o diplomă de mediu, nu mai monopolul tradițional de producție a elitelor. Acesta este în sine, afundată în multele disfuncțiilor pe care-l împiedică să fie un loc de integrare în societate și să pună în discuție prezentul și viitorul. Motivul fundamental merită să fie pe deplin odihnit pentru provocările.

Traiectoriile academice arată impas este instituția academică copleșit de tot răul. Ideea de bază este de a se adapta cerințelor de calitate, modernitate și competitivitate care marchează schimbările de astăzi academice și științifice în nivelurile naționale și internaționale.

OBIECTIVE ȘI OBIECTIVELE UNIVERSITĂȚII FRANCEZĂ CONGO.

Motto-ul UFRACO: "Libertatea, Adevărul Știință" (Libertas Veritas Scientia)

subiect: bărbați și femei de tren competente și responsabile, capabile să-și exercite judecata lor de a acționa în mod corespunzător de formare ar trebui să fie totală, cât mai completă posibil.

Acesta va căuta o instrucțiune educațional și de învățământ. finaliști noștri, în afara echipamentului intelectual dobândite vor oriunde s-ar trece, pentru a demonstra un comportament moral exemplar și o cultură a deprinderilor de viață și eticheta apreciabilă.

UFRACO va folosi toate mijloacele posibile pentru a-și atinge obiectivele prin intensificarea conferințe, seminarii, simpozioane, reuniuni științifice. Și, ca o universitate raportat la procesul de la Bologna, sistemul LMD, mobilitatea studenților săi și profesorii săi cu alte universități sistem de audit cu platforma coborâtă.

Locații

  • Goma

    44, Avenue KINSHASA, Q. MABANGA SUD, COMMUNE DE KARISIMBI, , Goma

    Întrebări