Keystone logo
University Of Evry Val D'Essonne - UEVE Master în managementul producției, logistică, achiziții
University Of Evry Val D'Essonne - UEVE

Master în managementul producției, logistică, achiziții

Courcouronnes, Franţa

12 Months

Franceză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Scopul masterului „Managementul producției, logistică, achiziții” este de a instrui manageri în domeniul achizițiilor, în principal internațional, managementul lanțului de aprovizionare, managementul relației cu furnizorii și managementul calității.

Masterul își propune astfel să formeze directori capabili să conducă dezvoltarea comerțului internațional cu bunuri și servicii într-o economie globalizată. Instruirea pregătește, în special, studenții pentru profesii acum foarte internaționalizate ale funcției de cumpărare și lanț de aprovizionare și, în cele din urmă, să își asume responsabilități manageriale în cadrul acestor profesii.

Programul de formare combină contribuții conceptuale și academice substanțiale în management cu o profesionalizare substanțială printr-o misiune practică de lucru-studiu. Această instruire, oferită prin ucenicie, este destinată studenților care doresc să își exercite responsabilități la nivel înalt în marile organizații private și publice preocupate de dezvoltarea internațională, profitând de globalizarea oportunităților piețelor.

Formarea este deschisă studenților cu pregătire inițială în management (Licență sau M1 în management sau diplomă echivalentă) și studenților cu studii în alte domenii disciplinare (științific, tehnologic, juridic, social, lingvistic). Dorește să se concentreze pe profesiile de cumpărare și lanțul de aprovizionare. Pentru această formare cu o puternică dimensiune internațională, este necesar un nivel adecvat de engleză și abilitatea de a urma cursuri în limbi străine. Pentru cursul „Achiziție internațională” este necesară, de asemenea, cunoașterea unei a doua limbi moderne (germană sau spaniolă).

Formarea este oferită pe bază de studiu de muncă și necesită semnarea unui contract de ucenicie sau de profesionalizare pentru o misiune în funcțiile de achiziții și logistică timp de 12 luni (dacă acces la master 2) sau 24 de luni (dacă acces la master 1).

Rezultatele instruirii:

Principalele locuri de muncă vizate de instruire sunt:

- Cumpărător internațional

- Manager aprovizionare

- Manager achiziții fără producție

- Achiziționarea managerului de proiect

- Manager de achizitii

- Manager auditor furnizor

- Manager calitate furnizor

- controler de gestionare a achizițiilor,

- Achiziționarea managerului de proiect

- Manager logistică

- Manager lanț aprovizionare

- manager de aprovizionare

- Consultant în achiziții

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • MSc Global Supply Chain și Management Logistic
  • Brighton, Regatul Unit
 • Master în Științe Transporturilor
  • Hasselt, Belgia
  • Diepenbeek, Belgia
  • + 1 Mai mult
 • Master în managementul lanțului de aprovizionare în logistică
  • Rennes, Franţa
  • Paris, Franţa