Keystone logo
University Of Evry Val D'Essonne - UEVE

University Of Evry Val D'Essonne - UEVE

University Of Evry Val D'Essonne - UEVE

Introducere

Universitatea din Evry oferă instruire în majoritatea disciplinelor (cu excepția sănătății) de la licență până la doctorat. De asemenea, dezvoltă cursuri profesionale în strânsă legătură cu lumea socio-economică, ceea ce îl ridică rapid la primul rang al universităților franceze în ceea ce privește numărul de ucenici în învățământul superior.

De la început, stabilește această dublă cerință. Primul are un scop internațional: susținerea laboratoarelor noastre pentru a fi la cel mai înalt nivel mondial în specialitățile lor, în timp ce formează generații de viitori cercetători prin cercetare. Al doilea se traduce în acțiune responsabilitatea noastră socială: să participăm la emanciparea tinerilor printr-o pregătire de calificare superioară și să-i facem cetățeni și absolvenți, gata să se integreze în societate și în lumea profesională, urmând principiile republicane.

Universitatea din Evry este pe deplin integrată în Universitatea din Paris-Saclay ca universitate membră asociată. Această universitate asociază, de asemenea, UVSQ (Universitatea din Versailles Saint-Quentin-en-Yvelines), 4 mari școli, Institutul de Înalte Studii Științifice și 6 organizații naționale de cercetare. În regiunea sud-vestică a Ile-de-France, scopul său este de a construi o universitate de cercetare intensivă de talie mondială (15% din cercetare în Franța) și de a consolida accesul la învățământul superior pentru cât mai mulți oameni posibil. Marea majoritate a masteratelor noastre și a tuturor doctoratelor noastre sunt acum titluri „Université Paris-Saclay”.

Locații

  • Courcouronnes

    Boulevard François Mitterrand,23, 91000, Courcouronnes

    Întrebări