Keystone logo
Universidad Europea Licență în Fundamentele Arhitecturii + Master în Arhitectură
Universidad Europea

Licență în Fundamentele Arhitecturii + Master în Arhitectură

5 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 13.430

În campus

Introducere

Licența în arhitectură la Universidad Europea din Madrid este un program de cinci ani, menit să ofere studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce proiecte de arhitectură în întreaga lume. Gradul de arhitectură, care totalizează 300 ECTS, vă asigură că veți absolvi având cunoștințe despre cele mai recente instrumente digitale din industrie, cum ar fi Metodologia BIM, Desenul, Proiectele și Urbanismul, printre altele.

Dacă alegeți să vă studiați diploma în arhitectură la Universidad Europea, trebuie să știți că suntem prima școală din Europa care a obținut certificarea NAAB și validarea RIBA - facilitând studenților să își exercite profesia în SUA și Marea Britanie.

De ce să studiezi Licența în Fundamentele Arhitecturii + Master în Arhitectură?

Licență în Fundamentele Arhitecturii + Master în Arhitectură

Pentru o pregătire profesională de cea mai înaltă calitate, înscrie-te la masterul nostru și dobândește abilitățile necesare pentru a profesa ca arhitect oriunde în lume. Universidad Europea a fost una dintre primele universități care și-a actualizat planul de studii pentru a fi în concordanță cu restul Europei și cu nevoile arhitectului viitorului. Suntem susținuți de ani de experiență, de recunoașterea tuturor principalelor instituții internaționale și, cel mai important, de satisfacția studenților noștri și a tot ceea ce au realizat. Toate acestea sunt semnul unei educații de înaltă calitate, care este special concepută pentru a pregăti cei mai buni arhitecți. Alumni Pablo Diego Pastor a câștigat primul loc în clasamentul anual al celor mai buni studenți la arhitectură din Spania 2020, pe baza CV-ului său, portofoliului, concursurilor și altor realizări recunoscute de Societatea Spaniolă de Excelență Academică (SEDEA).

Facilități de top

Universidad Europea vă oferă o gamă de laboratoare și săli de simulare care sunt dotate cu cele mai avansate și inovatoare tehnologii, astfel încât să puteți beneficia pe deplin de modelul nostru academic inovator.

PRIMUL LAB BIM dintr-un campus universitar. Împreună cu FAB LAB și XR LAB, veți putea să vă dezvoltați și să urmăriți proiectele la nivel profesional în fiecare fază.

  • Laborator de fabricație digitală FABLab
  • Laboratorul de învățare robot
  • Atelier de fabricație manuală
  • Tunel de vant
  • Atelier de inovare în design
  • Cazare universitară
  • Biblioteca CRAI Dulce Chacón
  • Centru sportiv

Instrumente digitale

Formare integrată în instrumente digitale pentru toate disciplinele: Metodologie BIM, Desen, Proiecte și Urbanism. Lucrează exact așa cum ai lucra într-un studio.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări