Keystone logo
Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Introducere

Universitatea Catolică Ucraineană (UCU) este o instituție de învățământ și de cercetare privat dinamic formarea unei noi generații de lideri pentru a răspunde provocărilor practice globale și locale prin educație de calitate înaltă, creșterea personală și responsabilitatea socială activă.

În 2015, Universitatea Catolică din Ucraina, împreună cu comunitatea de afaceri Lviv, Lviv Cluster IT, și mai importante companii de IT, a deschis un nou program de licență în științe Computer - CS @ Ucu (Computer Sciences de la UCU). CS @ UCU este singurul program din Ucraina după modelul celor mai bune școli din domeniul Informatică din lume - Universitatea Stanford si la Universitatea din Waterloo. Programul a fost lansat ca exista o mare nevoie de angajați IT cu înaltă calificare. În 2016 au fost create Facultatea de Stiinte Aplicate.

Misiunea Facultatea de Stiinte Aplicate

Facultatea de Stiinte Aplicate este un program, care formează lideri în domeniu, care vor folosi cunoștințele lor de a influența prezentul și viitorul Ucraina și în lume.

Viziunea Facultatea de Stiinte Aplicate

Facultatea de Stiinte Aplicate este un program de stimulare intelectual, care se extinde frontierele educației în Informatică și Tehnologia Informației în Ucraina. Absolvenții noștri viitoare nu sunt angajați pur și simplu de succes la companii IT de renume mondial, ei sunt indivizi cu mai multe fațete, care sunt pregătite pentru a crea noi produse și servicii, idei noi și sensuri, atât în ​​domeniul tehnologiei informației, precum și în alte domenii ale vieții .

Descrierea programului

Facultatea de Stiinte Aplicate este îndreptată la studenții care sunt interesați de lucru greu și de auto-îmbunătățire, în scopul de a dobândi competențe profesionale în domeniul tehnologiilor informaționale moderne și științe informatice necesare pentru plasare de locuri de muncă de succes pe piața actuală.

Conținutul Programul a fost dezvoltat în colaborare cu principalele companii IT din Lviv și ținând seama de prevederile noii legi „privind învățământul superior din Ucraina“, cele mai bune practici din Ucraina și străine, recomandările Asociației pentru Computing Machinery (ACM), Institutul de Ingineri în Tehnologie electrică și Electronică (IEEE) (2013), precum și Consiliul ucrainean pentru competitivitatea industriei tehnologiei de informare-comunicare (2014).

Programul este planificat ca un program de patru ani și include subiecte din domeniul blocurilor profesionale și umaniste. Printre subiectele de bază pentru studenți sunt: ​​Software Engineering; Informații de asigurare și de securitate; Limbaje de programare; Calcul paralel și distribuit; Structuri discrete; Grafică și vizualizare; Interactiune umana cu computerul; Analiza datelor; Administrarea informației; Sisteme intelectuale; și analiză de afaceri.

Pentru lectori de program, este extrem de important ca cunoașterea științelor informatice și a tehnologiilor informaționale pe care elevii câștiga în timp ce studia la Facultatea de Stiinte Aplicate fi utile. Prin urmare, curriculum-ul de bază al fiecărui subiect prevede misiuni practice și studii de caz, care au fost prezentate de către profesioniști care se lucrează în industria IT.

În afară de învățare elevii proces au o opțiune de a participa la diferite cluburi: Inteligenta Artificiala, Robotica, front-end / backend, dezvoltarea de jocuri, 3D-Modelare și algoritmice de programare. o parte integrantă a procesului de învățare includ, de asemenea întruniri cu lideri de opinie (în fiecare săptămână), practicums de vară și stagii la companii de IT și o caracteristică specială a programului este o creștere a cunoștințelor de limbi străine.

Începând cu al treilea an, anumite discipline de Facultatea de Stiinte Aplicate sunt prezentate în limba engleză. Având în vedere faptul că lumea modernă este multipolară și că inovațiile și descoperirile se întâmplă pe margini, pe de coliziune culturi, limbi, etc., vom expune intersecția multor discipline: istoria ideilor mari; gândire critică; scris academic; și antreprenoriat social.

Formarea profesională este pusă în aplicare prin diverse practicums și stagii de vară de la companii partenere și prin cursuri orientate spre proiecte, direct legate de activitatea industriei IT. Relația strânsă dintre Lviv Business School UCU va permite studenților interesați să dobândească cunoștințe cu privire la elementele de bază ale afacerii, inovație și antreprenoriat. Programul încurajează puternic elevii talentați să își creeze propria cale de învățare flexibile, luând în considerare ofertele largă de produse educaționale de calitate pe piața educației la nivel mondial (mooc, participarea la stagii la universități din străinătate, cursuri de certificat de specialitate ale partenerilor de program, UCU educație etc.). Programul menține contacte bune cu companii, cum ar fi IBM, Google, Twitter, EPAM, SoftServe, Eleks, Sigma Software, Ciklum, Gramarly, Perfectial, Romexsoft, precum și persoane fizice și un număr de universități, cum ar fi Carnegie Mellon University, Universitatea de Stat din New York .

Unele dintre programele de informatică în universitățile din Ucraina se schimbă abordările lor curriculum următorul program informatic Stiinta la UCU. Primul CS a admis @ UCU student de cohorta a fost una dintre cele mai puternice din Ucraina. Scorul mediu a fost de 186,5 solicitant din 200 printr-o evaluare externă independentă. Scorul mediu la matematică a fost de 193/200 cu 60% dintre elevii de notare mai mult de 195/200 puncte. Scorul mediu al doilea de studenți admiși la programul de CS @ UCU este cel mai puternic dintre toate universitățile din Ucraina cu programe de informatică.

În septembrie 2016, vom deschide o limba engleză, practic, orientat program de master.

Locații

 • Lviv

  17 I. Sventsitskoho str. room 212, 79011, Lviv

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări