Keystone logo
University for International Cooperation

University for International Cooperation

University for International Cooperation

Introducere

Pentru a face față provocărilor de regenerare și de dezvoltare durabilă, avem nevoie de profesioniști cu o formare cruce cuprinzătoare, holistică și.

UCI este caracterizat prin design nou, programe educaționale relevante și accesibile de oriunde din lume.

Universitatea pentru Cooperare Internațională a creat un Centru pentru Antreprenoriat și inovare axat pe dezvoltarea abilităților antreprenoriale de mii de latino-americani care au nevoie de un laborator care să le permită să stimuleze experimentul lor de afaceri.

Cercetarea, Extinderea și Outreach

extensie Universitatea, de cercetare și corelarea cu predare sunt pilonii fundamentali ai modelului educațional al OPC.

Antreprenoriat si Inovatie

Centrul pentru Antreprenoriat si Inovare UCI se concentrează pe dezvoltarea abilităților antreprenoriale.

scenarii pentru a ghida planurile și politicile viitoare

Proiectul a dezvoltat scenarii climatologice și socio-economice ca instrument de planificare strategică a politicilor.

misiune

Co-crearea de soluții educaționale și de cooperare care contribuie la construirea unei societăți inteligente cu etică universale, prin parteneriate participative, responsabile și de îngrijire.

vedere

UCI este o organizație globală a inovației educaționale pentru o societate a cunoașterii integratoare, care caută o dezvoltare de regenerare și evolutivă într-o lume complexă, diversă și în schimbare.

Istoria Universității pentru Cooperare Internațională

Universitatea pentru Cooperare Internațională (UCI) sa născut în Costa Rica în 1994, ca răspuns la nevoia de regiune din America Latină și Caraibe să aibă profesioniști cu pregătire inter și multidisciplinară, pentru a aborda în mod eficient provocările și dilemele cu multiple fațete complexitatea lumii moderne, în conformitate cu conceptele de durabilitate, regenerare, conservare și globalizare.

UCI are o responsabilitate clară de a ajuta liderii de tren pentru a promova un inteligent, capabil să se ocupe de realitate, viziune de ansamblu mai cuprinzătoare de cunoștințe diferite societății globale; academice și rigoare științifică facultative în care se bazează paradigmele dezvoltării științifice și tehnologice, dar cu valori și atitudini de construcție de responsabilitate socială, armonie cu natura și crearea unei societăți mai coezive și incluzive. OPC a adoptat și a promovat modele virtuale de învățare și combinate, deoarece înainte de mișcarea a devenit un fenomen de masă.

„O instituție, multe națiuni“. Mai mult de 3.500 de absolvenți care provin din 54 de țări ale lumii și 5 continente sunt multe fete care fac centrul de studiu contemporan UCI ajunge la nivel global.

educație Competență, TIC ca instrumente de formare, spații de învățare forme dinamice de calificări internaționale, profesori experți de renume în domeniile lor, formate și clase inovatoare (virtuale, față și mixte) aliniate cu cerințele paradigmei educaționale astăzi acestea sunt contributia UCI la viitorul educației.

Universitatea pentru Cooperare Internațională este cunoaștere, dezvoltare și inovare pentru viitor.

UCI este inteligent, virtual, competitiv, strategice, conectate, diverse, flexibile, pozitive și la nivel mondial.

Locații

  • San José

    Universidad para la Cooperación Internacional Between 15th & 17th Avenues, 35th Street , , San José

Întrebări