Keystone logo
© Eva Dang
University Centre Grimsby

University Centre Grimsby

University Centre Grimsby

Introducere

Salutând lumea de a învăța și de a reuși

Universitatea Centrul Grimsby și Institutul Grimsby aparțin Institutului Grupului Grimsby, unul dintre cele mai mari furnizori de Marea Britanie de continuare și al învățământului superior, situat în centrul istoric al orașului Grimsby, Lincolnshire.

Grimsby are o lungă istorie ca un port de pescuit prosper, cu cafe-baruri, pub-uri și restaurante și, la câteva mile, veți găsi rural și plajele de nisip și de distracție pe litoral tradiționale de Cleethorpes, în apropiere de orașele aglomerate; Lincoln, York și Hull, care sunt toate perfecte pentru cumpărături și atracții culturale, cum ar fi muzee și teatre.

Precum și ca fiind un loc foarte prietenos și accesibil pentru a trăi și de a studia, va o multime de lucruri vedea și face în Grimsby. La câteva minute de mers pe jos de la campusul veți găsi clădirile noastre de înaltă calitate rezidentiale. Gama noastră excelentă de cursuri suplimentare și învățământului superior sunt livrate în instalații de predare bine cu resurse.

Noi vă va ajuta să atinge succese și obiectivele și să ofere o multime de sprijin - atât în ​​și în afara din sala de clasă.

Cursuri

Avem o gamă largă de programe universitare și postuniversitare pentru studenții internaționali. Este important să vă ajuta să alegeți un curs care este exact potrivit pentru tine astfel încât să putem asigura aveți o experiență perfectă și plăcută de studiu în străinătate. Pentru a fi eligibil pentru o Nivelul 4 Student Visa cursul la care se aplică trebuie să fie full-time și să fie la minim Nivelul 3 cu privire la cadrul național al calificărilor.

Cum să Aplici

Dacă sunteți un student international, care doresc să aplice pentru un curs la Institutul Grimsby sau Universitar Centrul Grimsby, va trebui să urmeze un set strict de instructiuni, mai ales dacă sunteți un cetățean non-UE și necesită o viză pentru a studia în Marea Britanie .

Din ziua în care se aplică vom fi în contact permanent prin e-mail pentru a vă anunța evoluția candidaturii dumneavoastră. Odată ce aplicația a fost acceptată și ați primit documentele oficiale vă vom ajuta cu sfaturi pe tot parcursul procesului de Visa.

La primirea unui student viză valabilă te va face apoi aranjamentele călătoriei, și să păstreze ne-a informat. În cazul în care aveți orice întrebări sau nelămuriri în orice moment suntem aici pentru a ajuta în orice moment și în orice fel putem. Acesta este momentul în care ne putem aranja cazare în Halls noastre Residence.

Sarcinile Grimsby Institutul Universitar & Centru Grimsby în calitate de sponsor licențiat

Avem o licență pentru a sponsoriza studenților care impune taxe asupra noastră. Pentru a se conforma cu aceste condiții trebuie să: - să păstreze o copie a pașaportului dvs. (e), Visa (s) și / sau cardul de date biometrice (e) - Păstrați o înregistrare up-to-data de datele dvs. de contact și adresa din Marea Britanie. Aceasta este monitorizată de către Oficiul Internațional și raportate la UKBA atunci când este necesar

Vom raporta Agenției UK Border (UKBA) dacă:

Nu reușesc să înscrie la timp Tu sunt absente fără permisiunea pentru o perioadă determinată Noi nu mai sunt sponsorul licențiat Circumstanțele schimba daca, de exemplu, cursul de modificari de studiu sau devine mai scurtă sau mai lungă Avem dovezi că vă sunt de rupere condițiile viza

Viața în Grimsby

Grimsby este situat pe coasta de est a Regatului Unit și are o populație de aproximativ 160.000 de persoane. Grimsby a fost fondat pe industria pescuitului și în zile de mers, a fost unul dintre cele mai mari porturi de pescuit din lume. Astăzi Grimsby sprijină marile companii de procesare a alimentelor, chimice și petroliere, utilizând porturile noastre extinse ca o poarta de acces de export în Europa și în lume. Rurală înconjurătoare prezintă o mulțime de oportunități pentru activități de agrement în aer liber. Frumoasă și senină Lincolnshire Wolds, coastele curioase și plaje lungi de nisip, oferă mult pentru a explora cu bicicleta sau pe jos.

Vizitatori prima dată pentru zona sunt de multe ori surprins de numarul de facilități pentru activități de divertisment, sportive și de agrement în și în jurul Grimsby. Dacă sunteți interesat de sport, vă veți bucura de facilități oferite la cele două centre de agrement moderne, unde pot fi bucurat de înot, patinaj, squash, badminton și apartamente de fitness, printre multe alte activități.

Există, de asemenea un stadion de atletism și un close complex up-to-data de înot la Institutul. Dacă vă bucura de vizionarea sport, Blundell Park este acasa, la Grimsby Town Football Club și zona are un număr de cluburi de cricket, precum și accesul la toate disciplinele sportive majore.

Orașul de pe litoral vecin Cleethorpes are, de asemenea, un centru de bowling cu zece pini, cinema multi-ecran și un succes enorm parcul tematic Pleasure Island.

Grimsby Auditorium are totul, de la divertisment live, concerte și Royal Shakespeare Company, cu locuri mai mici, cum ar fi Caxton Teatru și Parkway Cinema oferă o gamă de piese de teatru, musicaluri și alte forme de teatru și Arte.

Atât Grimsby și Cleethorpes, oferă o mare de cumpărături cu o gamă de retaileri nume mari și buticuri. O viata de noapte buna este, de asemenea, pe oferta cu o selecție largă de baruri, cluburi, restaurante si ia-aways.

Această școală oferă programe în:

Englez

Programe

Licențiat în Managementul Afacerilor Licențiat în Managementul Afacerilor cu Marketing Licențiat în Film și Televiziune Production Licențiat în Design & Development Jocuri MBus Strategic Mediului de Afaceri HND Inginerie International an de fundație în afaceri

Locații

  • Grimsby

    University Centre Grimsby - International Office Nuns Corner, , DN34 5BQ, Grimsby

Întrebări