Keystone logo
UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

Introducere

Bine ati venit la UCD online, în cazul în care puteți obține o calificare recunoscută la nivel mondial prin învățare on-line flexibil.

University College Dublin, a fost oferindu-le studenților cu cea mai înaltă calitate de predare și experiență de peste 150 de ani de învățare.

Va oferim acum educația noastră de clasă mondială și calificări printr-o selecție de cursuri online.

Livrare on-line flexibile înseamnă că puteți afla la cerere și în propriul timp, cu toate reasigurarea de expertiză UCD și de sprijin.

UCD online vă ajută să se extindă cunoștințele existente, pentru a studia o calificare recunoscută profesional, sau de a obține o nouă expertiză pentru a schimba cariera.

about1

Excelență în Educație Acum Online

UCD recunoaște cererea ridicată în Irlanda și în străinătate pentru învățarea ulterioară. Ne angajăm să oferim o educație de calitate și recunoscute calificări folosind metode moderne, flexibile de învățare. Învățarea online este doar una dintre acestea.

UCD Online este o nouă ofertă University College Dublin, bazat pe 150 de ani de experiență în furnizarea de predare academice de înaltă calitate, la ambele niveluri universitare și postuniversitare. Este un răspuns la creșterea cererii de student, precum și la evoluția rapidă a progreselor tehnologice. materiale de curs mature, care sunt bine dezvoltate și testate sunt acum livrate on-line de aceleași cadre universitare care oferă expertiza și sprijinul acestora pentru studenții care frecventează Campus UCD.

Viitorii studenți UCD online se pot aștepta la același material de calitate academică și de sprijin ca studenții noștri pe bază de campus. Studiind on-line oferă o opțiune flexibilă pentru studenții care au ca scop atingerea unui grad de UCD, dar nu sunt poziționate pentru a participa la campusul din cauza locație, locul de muncă, familie, sau alte constrângeri. Modulul nostru opțiunea de masterat permite studenților să gustați domenii care sunt interesate cu potențial de a lucra spre o licență UCD sau o calificare postuniversitară într-un interval de timp care să se potrivească stilului lor de viață special. Nu există nici o diferență între o calificare UCD obținută în campus sau on-line.

UCD Reputație și excelență academică

Colegiul Universitar din Dublin (UCD) este una dintre cele mai importante universități de cercetare-intensivă din Europa, unde învățământul pre-universitar, studii postuniversitare de masterat și de doctorat de formare, cercetare, inovare și implicarea comunității formează un continuum dinamic de activitate.

Universitatea a fost înființată în 1854 de către John Henry Newman a cărui operă clasică Ideea de la Universitatea este una dintre cele mai durabile texte privind valoarea învățământului superior la nivel internațional și o sursă de inspirație pentru filosofia educațională actuală UCD.

Astăzi UCD este cea mai mare universitate din Irlanda, cu aproape 30.000 de studenți. Este cea mai populară destinație pentru irlandezi au părăsit școala și promovează în mod activ viața universitară ca o călătorie de descoperire academice și personale prin intermediul curriculum-ului său de licență extrem de inovatoare și flexibile UCD Horizons.

UCD este liderul Irlandei în învățământul postuniversitar, cu aproximativ 7.000 de doctoranzi, reprezentând aproximativ 28% din populația de studenți UCD, și aproape 2.000 de doctoranzi. Peste 50% din studenții UCD progrese la studii postuniversitare.

Rolul UCD în cadrul învățământului superior irlandez este subliniat de faptul că numai UCD reprezintă peste 30% din studenții internaționali, peste 25% dintre toți studenții postuniversitare și aproape 28% din totalul înscrierilor de doctorat în toate cele șapte universități irlandeze.

UCD prin numere

UCD este lider național în finanțarea cercetării, atragerea de investiții de calitate, care a ajutat universitatea să se stabilească o reputație ca o destinație de clasă mondială pentru cercetători de conducere. Universitatea a stabilit patru teme majore de cercetare interdisciplinare care se potrivesc nevoilor Irlandei și provocările globale actuale.

UCD păstrează un accent extern, căutând să conducă și agende de formă prin alianțe și parteneriate cu colegii săi, la nivel național și internațional.

Poziția internațională a UCD a crescut rapid în ultimii ani, iar universitatea este în prezent clasat în top 1% din instituții la nivel mondial de clasament Times Higher Education.

UCD este situat pe un frumos campus cu frunze 133 de hectare în apropiere de centrul orașului Dublin, care oferă un amestec de facilități academice, institute de cercetare, biblioteci și colecții de arhivă, spațiu de întreprinderi, sate studențești și facilități sportive și de agrement.

Topul

Notă: numărul de studenți se referă la anul universitar 2011/12

predare Filosofie

Nu veți găsi un loc mai bun pentru a studia decât UCD. Suntem lider universitate din Irlanda, oferind cea mai largă gamă de onoruri de grade în cele mai interesante de medii; și cu UCD Horizons și UCD online aveți mai multe opțiuni decât oricând.

cadre universitare UCD de lucru pentru a oferi răspunsuri la cele mai importante întrebări ale timpului nostru

Aceasta este o oportunitate de a deveni parte a unei comunități în care aproape 30.000 de studenți continua studiile sub îndrumarea celor mai bune cadre universitare din Irlanda, dintre care mulți sunt lider de experți internaționali.

cadre universitare UCD de lucru pentru a oferi răspunsuri la cele mai importante întrebări ale timpului nostru, variind de la viitorul politic al Irlandei într-o comunitate europeană lărgită pentru prevenirea și tratamentul bolilor.

Biblioteca noastră are resursele de care aveți nevoie pentru a pune învățarea, literalmente, la vârful degetelor. Există, de asemenea, facilități extinse de e-learning și resurse electronice, care să asigure accesul imediat la resurse, în orice moment, oriunde. O mare parte din materialul de învățare este acum disponibil on-line si vei putea accesa acest lucru și alte informații, precum și a trimite și primi e-mailuri, indiferent unde vă aflați.

Locații

  • Ireland Online

    Student Desk, Tierney Building, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, , Ireland Online

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări