Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Introducere

Bine ați venit la GPS, o adevărată comunitate globală dedicată avansării cunoștințelor prin predare, cercetare și angajament.

Școala este recunoscută pe plan internațional pentru experiența sa în Pacific - America și Asia - și căutăm să fim căminul studenților, absolvenților, cercetătorilor și liderilor din întreaga lume care prețuiesc abordarea provocărilor globale și Pacific cu o analiză meticuloasă și o pasiune pentru de rezolvare a problemelor.

Folosind locația noastră în Coasta de Vest și programele recunoscute în știință și tehnologie ale UC San Diego, GPS dezvoltă noi instrumente analitice cu aplicații practice, în timp ce antrenează riguros următoarea generație de lideri globali. Introducem în curriculum metode avansate pentru a proiecta, testa, evalua și rafina soluții pentru societățile globale în secolul 21, pentru a învăța despre marile întrebări cu care se confruntă lumea și a pregăti studenții noștri pentru a identifica care dintre rezultate sunt mult mai probabil să funcționeze. Absolvenții noștri au preluat poziții de lider în afaceri, guverne și organizații nonprofit în peste 80 de țări din întreaga lume.

banner_about_900X300

Cine suntem

Suntem o adevărată societate globală a cadrelor didactice, a personalului, a studenților și a partenerilor comunitari, dedicată dezvoltării cunoașterii prin educație și cercetare - toate având în vedere construirea unei comunități din Pacific. Școala este ancorată în reputația și succesele UC San Diego și ale Universității din California. Suntem ghidați de indivizi care se străduiesc să mențină un climat de corectitudine, cooperare și profesionalism care este încorporat în principiile noastre etice. În plus, considerăm că diversitatea, echitatea și includerea sunt ingrediente esențiale ale excelenței academice.

.

Facultate

Elevii au acces de neegalat la facultate de renume internațional care integrează o bursă riguroasă cu un entuziasm de predare și angajare activă în și din clasă. Ei sunt lideri în cercetare, de la rezolvarea războaielor civile până la implicațiile schimbării modelului comerțului internațional; De la politica internă la finanțare și de afaceri din țările din Pacific; Și din politica externă a Chinei la evaluarea programelor anti-sărăcie, sănătate publică și de mediu în economiile în curs de dezvoltare. Aflați mai multe despre gama și profunzimea vastului lor interes de cercetare astăzi.

banner_diversity

Angajamentul față de echitate, diversitate și incluziune

Echitate, diversitate și incluziune sunt caracteristicile definitorii ale școlii, UC San Diego și întregul sistem al Universității din California. Acestea sunt elemente critice pentru un mediu productiv și inovator și îi cuprindem pe toate ca surse de putere.

Diferențele noastre - rasă, naționalitate, etnie, sex, religie, orientare sexuală, identitate de gen, vârstă, statut socio-economic, abilități, experiență și mai mult - ne îmbunătățesc capacitatea de a ne îndeplini misiunea de bază în serviciul public, predare și cercetare. Salutăm cadrele didactice, personalul și studenții din toate mediile și dorim ca toată lumea să se simtă respectată și apreciată.

În plus, UC San Diego are multe resurse care sprijină recrutarea și păstrarea populațiilor defavorizate din punct de vedere istoric, aprofundează înțelegerea și provocarea concepțiilor greșite din jurul diversității și dezvoltă lideri proactivi care pledează pentru includere.

Studenții devotați incluziunii

Faceți cunoștință cu două grupuri de studenți nou formate la școala dedicată incluziunii. În plus, condusă de Organizația Studenților Internaționali Pacific (PIASO), există mai multe alte grupuri de studenți regionali și profesioniști care îmbogățesc climatul campusului.

QuIRPS

Misiunea QuIRPS este de a promova comunitatea printre membrii queer și non-queer ai Școlii și de a crește gradul de conștientizare a provocărilor unice cu care se confruntă persoanele lesbiene, homosexuale, bisexuale, transgender și queer din întreaga lume, precum și dezvoltarea profesională a studenților queer și aliați.

Femeile care merg pe glob

Misiunea Femeilor Going Global este de a spori gradul de conștientizare și de dezvoltare a femeilor în viitoarele roluri de conducere în cadrul domeniilor profesionale și academice internaționale. Grupul oferă o oportunitate pentru studenți, facultate, personal și cea mai mare comunitate din San Diego de a schimba în discursul care promovează problemele femeilor la nivel global.

Sunteți binevenit să ne contactați direct prin telefon (858-534-5914) sau prin e-mail ([email protected])

Locații

  • San Diego

    9500 Gilman Dr. #0519 , 92093, San Diego

    Întrebări