Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business Master în Contabilitate Profesională
UC Irvine - Merage School of Business

Master în Contabilitate Profesională

Irvine, Statele Unite ale Americii

10 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

USD 64.857 / per year

În campus

Introducere

Fie că ești un absolvent proaspăt cu o licență în contabilitate care dorește ultimul pas către un CPA sau cineva fără experiență în contabilitate care dorește să facă o schimbare în carieră, Master of Professional cu normă întreagă de 1 an sau 2 ani de la Merage School. Programul de contabilitate pregătește toți studenții care se califică pentru o carieră de succes.

Curriculum-ul nostru se concentrează pe dezvoltarea carierei și profesionale, alături de stăpânirea tehnică, pentru a vă asigura că sunteți conectat la rețeaua Merage School și gata pentru o poziție la finalizarea programului. Programul nostru opțional Summer Intensive vă pregătește să începeți MPAc.

Programul MPAc este desemnat de STEM și studenții eligibili au opțiunea de a aplica pentru până la 36 de luni de formare practică opțională (OPT) după absolvire. Această durată mai lungă este deosebit de atractivă pentru companiile interesate să ofere sponsorizare pentru imigrare studenților internaționali. Pentru mai multe informații despre eligibilitatea OPT și OPT STEM, vă rugăm să vizitați site-ul International Center.

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Chat with students

Întrebări