Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

Introducere

Directorii de top din industrie oferă continuu contribuții Merage School despre modul în care își văd industriile respective în schimbare prin impactul tehnologiei. Curriculum-ul nostru transformat reflectă noile nevoi de afaceri din lumea contemporană, concentrându-se pe idei acționabile și construind un nou set de competențe potrivite erei digitale. Abilitățile de luare a deciziilor bazate pe experiență sunt integrate în curriculum, luând decizii bazate pe date în prim plan. Componentele de învățare prin experiență continuă să ofere educație în lumea reală, permițând echipelor de studenți să se cufunde în proiecte valoroase cu companii din zonă.

Situată în inima „Tech Coast” din județul Orange, Școala Merage este înconjurată de o rețea de afaceri de ultimă generație într-un ecosistem în evoluție de firme tehnologice, inclusiv Amazon, Google și Western Digital, plus firme experte în digital, inclusiv Capital Group, Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life și Taco Bell. În acest mediu, Școala Merage pregătește elevii pentru forțele tehnologice disruptive pe care le vor întâlni ca viitori lideri de afaceri.

Plan strategic

Agilitatea este cheia supraviețuirii în economia noastră globală în schimbare rapidă. Școala de Afaceri Paul Merage dezvoltă și echipează liderii cu abilități critice de afaceri și de conducere necesare pentru a reuși prin programe care sunt adaptate continuu pentru a aborda oportunitățile și provocările sociale, tehnologice și economice în continuă schimbare din lumea noastră digitală. Oferim trei programe dinamice de MBA, un Master în Contabilitate Profesională, Master în Finanțe, Master în Inovare și Antreprenoriat, MS în Business Analytics, MS în Management Biotehnologie, MS în Management în Inginerie, Doctorat și diplome de licență în afaceri care se concentrează pe creative și critice. abilități de gândire, luare a deciziilor strategice, leadership, inovare și colaborare prin experiențe la clasă și la fața locului cu probleme de afaceri din lumea reală. În timp ce Școala Merage este relativ tânără (înființată în 1965), a crescut rapid pentru a se clasa în mod constant printre primele 5% dintre toate programele acreditate de AACSB prin recrutare excepțională de studenți, facultate de clasă mondială, o rețea puternică de absolvenți și relații strânse cu ambele. directori de afaceri individuali și corporații globale. Combinăm punctele forte academice, diversitatea și cele mai bune tradiții ale Universității din California cu spiritul antreprenorial de ultimă oră din Orange County, în inima Coastei Tech din California de Sud.

Viziune

Pentru a fi în fruntea educației și cercetării în rândul școlilor de afaceri preeminente la nivel global.

Misiune

Dezvoltați lideri transformaționali competitivi la nivel global într-o comunitate diversă, colaborativă, centrată pe studenți, în care excelența academică și aplicația practică se unesc.

Identitatea noastră strategică

Suntem o școală de afaceri care se angajează să deservească studenții noștri, absolvenții, partenerii de afaceri și comunitățile academice. Împreună împărtășim o identitate strategică de bază.

 • Cine suntem: suntem ambițioși. Ne este foame intelectual. Avem o chemare de a oferi excelență educațională, punând în valoare diversitatea, colaborarea, incluziunea și respectul. Sărbătorim atât tradiția academică a Universității din California, cât și spiritul nostru inovator ca unul dintre cele mai tinere campusuri ale sale.
 • Ce facem: Oferim leadership gândit și pregătim profesioniști pentru a genera valoare pentru o viață - pentru viitorul afacerilor și al societății, la nivel local, național și global.
 • Unde o facem: suntem inima comunității de afaceri din Orange County, California; un ecosistem vibrant cu acoperire globală. Ca atare, suntem într-o poziție unică pentru a atrage savanți, studenți și parteneri, pe plan intern și internațional.
 • Cum o facem: promovăm colaborarea studenților, facultăților, universității și comunității noastre. Excelăm prin oferirea accesului la programele, profesorilor și personalului nostru și creștem în cadrul acestora. Inovăm operațional pentru a ne asigura că rămânem relevanți și rentabili într-o lume în schimbare rapidă.

Clasamente

An de an, Școala Merage și programele sale se plasează în mod constant printre primele clasamente la nivel național și global. La nivel mondial, liderii de afaceri aspiraționali aleg Merage School, realizând că această combinație unică de curriculum, avansare în carieră, colaborare și, cel mai important - cultură - este aproape de neegalat în instituțiile egale.

Cel mai recent, programul nostru de licență s-a clasat pe locul 30 în țară - al patrulea an la rând în care Școala Merage este clasată printre primele 50 de programe - toate acestea pentru o specializare de licență care a fost înființată cu mai puțin de zece ani în urmă. Fii parte din ascensiunea Școlii Merage la vârf și experimentează o universitate tânără al cărei nume câștigă mai multă recunoaștere și mai mult prestigiu în fiecare an. Aruncă o privire la premiile noastre recente de mai jos. Fii aici pentru ce urmează.

 • #8 MBA cu normă întreagă printre instituțiile publice
 • Creștere de 117% a salariului raportată între locurile de muncă pre- și post-MBA
 • Locul #1 mondial pentru procentul de facultate feminin
 • #8 MBA cu normă întreagă printre instituțiile publice (Financial Times, 2021)
 • #21 MBA cu normă întreagă în SUA (Financial Times, 2021)
 • #8 Executive MBA printre școlile din SUA și #58 la nivel mondial (Financial Times, 2020)
 • #25 Full-Time MBA în SUA și #40 în întreaga lume (The Economist, 2021)
 • #26 MBA part-time în SUA (US News & World Report, 2021)
 • Universitatea Publică #8 (US News & World Report, 2021 Best Colleges)
 • #1 în lume pentru procentul de cadre didactice feminine (Financial Times, 2021)
 • #17 Executive MBA în SUA și #27 la nivel mondial (The Economist, 2020)
 • Programul universitar de afaceri nr. 30 în SUA (US News & World Report, 2022)
 • Top 25 de masterat în contabilitate la școli cu 15 sau mai puține facultăți de contabilitate cu normă întreagă (PAR Extra)
 • #16 - Programe de masterat în contabilitate (Numărul principal PAR, 2019)
 • #3 în lume pentru procentul de studente (Financial Times, 2021)

Locații

 • Irvine

  Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

  Chat with students

  Întrebări