Keystone logo
University of British Columbia - Faculty of Applied Science Master of Leadership in Ingineria Durabilă a Proceselor
University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Master of Leadership in Ingineria Durabilă a Proceselor

Vancouver, Canada

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 29.810 / per year *

În campus

* 29.810,16 dolari pentru cetățeni canadieni, rezidenți permanenți, refugiați, diplomați; 54.367,08 dolari pentru studenții internaționali

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Engineering Leadership (MEL) în Ingineria Proceselor Durabile este un grad profesional pentru inginerii care doresc să dezvolte și să comercializeze produse și procese care să fie durabile prin proiectare, să protejeze mediul și să utilizeze cât mai bine resursele existente. Acest program de masterat hibrid combină cursuri de inginerie la nivel de absolvenți, predate de cercetătorii de renume din lume despre sustenabilitate cu cursurile de la Universitatea Robert H. Lee de la UBC Sauder, oferindu-vă abilitățile și încrederea pentru a vă duce cariera în direcții noi.

Idei sumare

 • Gradul: Master of Engineering Leadership
 • Subiect: Inginerie
 • Mod de livrare: On-campus
 • Specializare: Ingineria proceselor durabile
 • Componentele programului: Doar cursuri
 • Facultatea: Facultatea de Științe Aplicate

Abordarea provocărilor duble ale menținerii progresului economic și a administrării mediului necesită o schimbare de paradigmă în economia noastră industrială. MEL în Ingineria Proceselor Durabile va facilita această schimbare, antrenând următoarea generație de lideri și antreprenori pentru a dezvolta produse și procese mai curate folosind materii prime regenerabile și energie curată și pentru a reinginerii procesele industriale existente pentru a reduce amprenta lor de carbon și energie.

Alegeți Inginerie și afaceri

MEL în Ingineria Proceselor Durabile oferă o combinație unică de cursuri tehnice și de afaceri - oferindu-vă un plan pentru succesul tehnoprenorilor și traducând inovațiile în chimia verde și producția durabilă în noi proiecte. Cursurile de inginerie explorează procesele chimice și biotehnologiile, acoperind ingineria reacțiilor și reactoarelor, ingineria sistemelor de proces și operațiunile durabile. Cursurile de afaceri oferite de Școala de Afaceri UBC Sauder de top vă oferă o bază solidă în strategie și inovație de afaceri, operațiuni și logistică, management de proiect și leadership organizațional.

Obțineți un avantaj competitiv

În acest program de 12 luni veți:

 • Învață să proiectezi noi produse chimice, materiale și combustibili cu proprietăți și performanțe îmbunătățite, aplicând concepte avansate în științe moleculare și inginerie.
 • Îmbunătățiți-vă abilitățile tehnice și analitice printr-un curriculum bazat pe proiecte care acoperă toate etapele lanțului valoric al industriei și încorporează oportunități practice de învățare.
 • Studiați în cadrul unor profesori renumiți și experți din industrie la una dintre cele mai mari 40 de universități din lume și la cea mai importantă instituție din lume pentru cercetare în domeniul sustenabilității.
 • Extindeți-vă rețeaua profesională în timp ce colaborați cu alți studenți MEL.
 • Câștigați abilitățile fundamentale de afaceri, management de proiect și interpersonale pentru a vă avansa cariera și a prelua cu încredere poziții de responsabilitate sporită sau antreprenoriat.

Cerințe generale

 • Diplomă de licență cu o medie generală de 76%
 • Document care vă dovedește cetățenia actuală (de obicei un document de pașaport sau de altă cetățenie din țara dvs.) sau rezidența dvs. permanentă în Canada

Cerințe specifice programului

 • Licență în Inginerie Chimică și Biologică, Inginerie Mecanică, Inginerie Materiale, Inginerie Biomedicală, Inginerie Fabricare, Inginerie Fizică, Inginerie Mediu.
 • Trei sau mai mulți ani de experiență relevantă în muncă

Limba engleză

Dacă ați terminat studiile la o universitate din afara Canadei în care limba engleză nu este limba principală de predare, trebuie să furnizați rezultatele examenului de competență în limba engleză, ca parte a cererii dumneavoastră:

 • Dacă licența sau diploma de master a fost finalizată în afara Canadei la o universitate de limbă engleză, vom accepta o dovadă oficială a scrisorii de engleză de la universitate, care să ateste că limba de predare pentru gradul dvs. a fost engleza.
 • În cazul în care licența sau masterul dvs. nu a fost predată în limba engleză, trebuie să oferiți un scor de competență în limba engleză valabil:
  • TOEFL (Testul limbii engleze ca limbă străină):
   • Un scor minim de 90 (examen bazat pe internet), cu scoruri minime de componente de 22 [în citire, ascultare] și un scor minim al componentelor de 21 [în scris, vorbind]
   • Scor minim 55 pentru citire, ascultare și scriere (în cadrul testului pe suport de hârtie), cu 4,0 la testul de engleză scrisă (TWE).
  • IELTS (Serviciul internațional de testare a limbii engleze): punctaj minimal de bandă totală de 6,5, fără un alt punct de scor mai mic decât 6,0 din testul IELTS academic (nu general)
 • Testele de competență în limba engleză trebuie să fi fost efectuate în ultimele 24 de luni la momentul depunerii cererii. Dacă rezultatele abilității dvs. în limba engleză urmează să expire curând, trebuie să trimiteți rezultatele oficiale (pe lângă rezultatele neoficiale trimise cu cererea dvs. online) către Universitatea din Columbia Britanică, departamentul de admitere pentru școală absolvită (IELTS) sau utilizând codul 0965 (TOEFL). Rezultatele oficiale ale testelor trebuie primite direct de la organizația emitentă înainte de expirarea termenului de 24 de luni. Departamentul nu este responsabil pentru studenții incapabili să-și prezinte rezultatele după ce au expirat.
 • Elevii trebuie să trimită rezultatele oficiale ale testelor direct la UBC prin intermediul instrucțiunilor privind trimiterea documentelor pentru ca cererea dvs. să fie completă.

Beneficiile de stat

O diplomă de Master in Leadership (MEL) de la UBC îți oferă acreditările și cunoștințele pentru a-ți asuma cu încredere poziții de o mai mare responsabilitate, a face trecerea într-un nou sector industrial sau a lansa propria ta afacere antreprenorială.

Îmbunătățiți-vă abilitățile tehnice

Veți aprofunda înțelegerea ingineriei chimice și a biotehnologiilor asociate pentru a dezvolta procese inovatoare cu amprente reduse de carbon și energie, precum și produse care îmbunătățesc calitatea vieții și a mediului.

Învață limba de afaceri

Cunoașterea tehnică nu este suficientă. Prin cursurile oferite de Robert H. Lee School School de la UBC Sauder, veți dobândi afaceri fundamentale și abilități antreprenoriale, îmbunătățindu-vă înțelegerea conceptelor de management pe bază largă.

Deveniți un lider de încredere

Dezvoltarea leadership-ului este încorporată pe tot parcursul programului, oferindu-vă oportunități permanente de a conduce echipe și proiecte și de a vă consolida abilitățile interpersonale.

Câștigă un master profesional de la o universitate de clasă mondială

UBC este una dintre primele 40 de universități din lume, iar programele și profesorii săi au o reputație globală de excelență. Facultatea de Științe Aplicate a UBC găzduiește una dintre primele școli de inginerie din America de Nord. Times Higher Education a clasat recent UBC drept cea mai importantă instituție mondială de cercetare în domeniul sustenabilității, iar UBC este numărată în mod constant printre universitățile de top din lume pentru cercetare și educație în științe ale mediului, apă, bioenergie, silvicultură și științe climatice - toate acestea fiind ingrediente cheie în MEL in Sustainable Process Engineering.

UBC Sauder School of Business este clasată pe primul loc în Canada și pe locul 38 în lume pentru studii de afaceri și management, iar școala este cunoscută pentru angajamentul său față de predarea riguroasă, relevantă și experiențială.

Extindeți-vă rețeaua

Ca student la MEL în programul de Inginerie Durabilă a Proceselor, vă veți dezvolta rețeaua personală și profesională prin:

 • Învățând de la cercetători de frunte și lideri de gândire în chimie, inginerie chimică și științe ale mediului.
 • Studierea alături de colegi motivați care aduc o gamă diversă de experiență de lucru și perspective programului.
 • Participarea la cursuri de afaceri cu studenți din alte programe profesionale de absolvenți din Facultatea de Științe Aplicate - profesioniști angajați și ambițioși din programele multidisciplinare MEL și Master of Health Leadership and Policy.
 • Aveți ocazia să interacționați cu cercetători de top de la UBC și să colaborați cu aceștia pentru a lansa noi afaceri prin programe UBC , cum ar fi antreprenoriatul @ UBC , Laboratoarele de distrugere creativă - Vest și Institutul BioProducts, care oferă sprijin larg pentru noile întreprinderi.

„Ne așteptăm ca mulți dintre absolvenții noștri să fie antreprenori - că ei vor decide că cea mai bună modalitate de a introduce tehnologii care schimbă paradigma este prin comercializare și lansarea de proiecte corporative.” - Dr. Vikramaditya Yadav

Mergi mai departe

Profesioniștii care au stăpânit o specializare tehnică și fundamentele afacerii au un avantaj competitiv distinct. La cererea atât a angajatorilor guvernamentali, cât și a celor din industrie, absolvenții noștri se îndreaptă cu succes în poziții căutate și noi sectoare industriale.

„Studenții noștri vor absolvi cu o perspectivă mai aprofundată atât despre modul în care pot proiecta următoarea generație de procese, cât și despre modalități mai bune de a face afaceri.” - Dr. Vikramaditya Yadav

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Double Degree Master’s Program in Engineering + Technology Management (MBA/M.A.)
  • Hamburg, Germania
 • Master în inginerie de management
  • Parma, Italia
 • Master Of Science In Management-Inginerie (Grande Ecole)
  • Nantes, Franţa
  • Paris, Franţa