Keystone logo
University of British Columbia - Faculty of Applied Science Maestru de conducere inginerie în sisteme urbane
University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Maestru de conducere inginerie în sisteme urbane

Vancouver, Canada

12 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 29.810 / per year *

În campus

* 29.810,16 dolari pentru cetățeni canadieni, rezidenți permanenți, refugiați, diplomați; 54.367,08 dolari pentru studenții internaționali

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

* Sistemul de aplicații se deschide la 1 ianuarie 2021 pentru toate cele 2022 de admiteri.

Master of Engineering Leadership (MEL) în Urban Systems este un grad profesional pentru gânditorii de sisteme care doresc să abordeze provocările complexe ale infrastructurii. Acest program hibrid combină cursurile de inginerie și planificare urbană la nivel absolvent cu cursurile UBC Sauder School of Business - oferindu-vă abilitățile și încrederea pentru a vă construi cariera și a conduce inovația în planificarea urbană.

Alegeți inginerie și afaceri

Programul MEL în sisteme urbane oferă o combinație unică de clase tehnice și de afaceri - oferindu-vă abilitățile strategice pentru a juca un rol de lider în organizațiile de perspectivă. Cursurile de inginerie și planificare urbană acoperă întregul lanț valoric al industriei, de la contextul social al infrastructurii și planificării până la inginerie și proiectare, livrarea proiectelor și gestionarea activelor. Cursurile de afaceri oferite de Școala de Afaceri UBC Sauder de top vă oferă o bază solidă în strategie și inovație de afaceri, operațiuni și logistică, management de proiect și leadership organizațional.

148403_pexels-photo-373912.jpeg
Burst / pexels

Studiați cu normă întreagă sau cu jumătate de normă

Puteți lua programul fie cu normă întreagă (12 luni), fie cu jumătate de normă (24 de luni). Cu opțiunea full-time de 12 luni, vă veți finaliza studiile într-un an, extinzându-vă baza de cunoștințe și abilitățile într-un interval de timp concentrat.

Opțiunea part-time de 24 de luni este pentru cei care doresc să continue să lucreze în timp ce își dezvoltă cunoștințele tehnice și de afaceri. Prin echilibrarea muncii și a studiului, veți putea să vă aplicați noile abilități imediat la locul de muncă și să aduceți provocări tehnice și de conducere de la locul de muncă în discuțiile la clasă. Această versiune part-time a MEL în Urban Systems este, de asemenea, o oportunitate de a vă construi rețeaua profesională de peste doi ani. Studenții care urmăresc această opțiune se pot aștepta să fie în campus timp de două săptămâni în fiecare săptămână (aproximativ 10 ore în total).

Obțineți o margine competitivă

Pe parcursul programului de 12 luni / 24 luni veți:

  • Obțineți o înțelegere cuprinzătoare a celor mai bune practici în proiectarea și gestionarea sistemelor și serviciilor de infrastructură urbană interdependente pentru a contribui la orașe mai rezistente și durabile;
  • Extindeți-vă cunoștințele specifice sectorului printr-un curriculum bazat pe proiecte care acoperă toate etapele ciclurilor de viață ale sistemului comunitar și al infrastructurii;
  • Studiu în cadrul unor profesori renumiți și experți din industrie;
  • Extindeți-vă rețeaua profesională în timp ce colaborați cu alți studenți MEL;
  • Câștigă abilitățile fundamentale de afaceri, management de proiect și interpersonale pentru a-ți avansa cariera și a prelua cu încredere poziții de responsabilitate sporită.

Ce face programul unic?

Un grad de conducere de masterat în inginerie (MEL) de la UBC vă oferă acreditările și cunoștințele pentru a lua cu încredere poziții de responsabilitate mai mare sau a face trecerea într-un nou sector industrial.

Actualizați-vă abilitățile tehnice

Programul vă prezintă aspectele critice ale proiectării, construirii, operării, întreținerii și deconstruirii infrastructurii construite. Veți obține înțelegerea tehnică largă necesară pentru a sprijini luarea deciziilor la nivel strategic, care ia în considerare cu atenție interdependențele complexe care stau la baza sistemelor de infrastructură urbană.

Aflați limba de afaceri

Cunoștințele tehnice nu sunt suficiente. Prin cursurile oferite de UBC Sauder School of Business, veți obține abilități de afaceri fundamentale, îmbunătățind înțelegerea conceptelor de management pe scară largă.

Deveniți un lider încrezător

Dezvoltarea leadership-ului este încorporată pe tot parcursul programului, oferindu-vă oportunități permanente de a conduce echipe și proiecte și de a vă consolida abilitățile interpersonale.

Mergi mai departe

Studenții care au cunoștințe tehnice largi și o înțelegere a afacerilor au un avantaj competitiv distinct. La cerere la nivel local, național și internațional, absolvenții noștri s-au mutat cu succes în roluri cu municipalitățile, companiile de utilități, furnizorii de transport și firmele de consultanță inginerească în calitate de planificatori, consilieri politici și antreprenori.

Opțiuni de carieră

Absolvenții noștri vor avea o mare cerere la nivel local, național și internațional de către o gamă largă de angajatori - de la municipalități și utilități la furnizori de transport și firme de consultanță inginerești - care caută experți tehnici care să poată gestiona și conduce echipe. Absolvenții vor prelua roluri de ingineri urbani, consultanți în management, planificatori urbani, consilieri politici și antreprenori. Citiți câteva dintre poveștile absolvenților noștri despre modul în care absolvenții noștri au continuat să exceleze în cariera lor cu gradul lor UBC MEL în Sisteme urbane. Absolvenții acestui program au început în funcții, cum ar fi Transport EIT, Asistent Manager de inițiere a proiectului.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare