Keystone logo
UBC PRISM Lab

UBC PRISM Lab

UBC PRISM Lab

Introducere

Înțelegerea și gestionarea costurilor și beneficiilor de mediu și sociale ale activității economice este o provocare definitorie a erei moderne. Această provocare oferă nucleul domeniului în evoluție rapidă al măsurării și managementului sustenabilității.

Sistemele alimentare moderne ne conectează, biofizic și social. Ei sunt, de asemenea, contribuitori cheie la multe dintre cele mai presante probleme ale noastre de durabilitate, de la scară locală până la scară globală.

Laboratorul de cercetare prioritară pentru sistemele alimentare pentru managementul sustenabilității integrate (PRISM), situat în campusul Okanagan al Universității din Columbia Britanică, este un centru de cercetare transversală la intersecția măsurării și managementului sustenabilității sistemului alimentar.

Măsurarea și managementul durabilității sistemului alimentar

Gândirea ciclului de viață
Gândirea ciclului de viață se referă la abordările de management și măsurarea durabilității care iau în considerare toate interacțiunile relevante ale lanțului de aprovizionare asociate cu un produs, serviciu, activitate sau entitate. Potrivit Klöpffer (2003), „Gândirea ciclului de viață este condiția prealabilă a oricărei evaluări solide a sustenabilității. Nu are deloc sens să îmbunătățim o parte a sistemului într-o țară sau într-o etapă a ciclului de viață dacă această „îmbunătățire” are consecințe negative pentru alte părți ale sistemului, care pot depăși avantajele obținute.” Cu alte cuvinte, gândirea ciclului de viață este esențială pentru înțelegerea și prevenirea deplasării neintenționate a sarcinii, fie între diferite tipuri de impact asupra durabilității, fie între diferite etape ale lanțului de aprovizionare sau părți interesate, care pot apărea ca urmare a deciziilor noastre de management. Gândirea și instrumentele ciclului de viață au devenit esențiale pentru știința durabilității.

Sistemele alimentare în context
Sistemele alimentare moderne joacă un rol esențial în determinarea rezultatelor sustenabilității la mai multe scale. Aceasta include cererile noastre colective de resurse, presiunile de mediu legate de biodiversitate, emisiile de deșeuri în aer, sol și apă, precum și beneficiile și costurile socio-economice. Creșterea proiectată a producției de alimente, schimbarea tiparelor de producție și consum, concurența sporită pentru resursele de pământ, apă și energie, evoluțiile tehnologice și instabilitatea atât socială, cât și de mediu se intersectează pentru a crea provocări și oportunități profunde. Înțelegerea și gestionarea sistemelor de producție alimentară, care sunt adesea susținute de lanțuri de aprovizionare care se întind pe mai multe granițe, ecosisteme și societăți, pentru a răspunde acestor provocări și a valorifica oportunitățile emergente necesită perspective și instrumente de o amploare proporțională.

Cercetări curente
Cercetările din laboratorul Food Systems PRISM aplică gândirea ciclului de viață și instrumente pentru a explora și pentru a ajuta la rezolvarea întrebărilor presante la interfața dintre alimente, ecologie și societate. Lucrările curente se concentrează, în special, pe probleme de durabilitate relevante pentru industria canadiană a ouălor și pentru sectorul alimentar canadian, mai larg.

Sunteți interesat să lucrați în Laboratorul PRISM de sisteme alimentare?

Ești motivat, curios și extrem de disciplinat? Ești dornic să-ți perfecționezi abilitățile și cunoștințele de cercetare? Aveți un interes puternic în problemele de sustenabilitate a sistemului alimentar? Sunteți dispus și capabil să vă examinați critic propriile presupuneri și să provocați și să fiți provocat într-un mediu de respect, colaborare și explorare? Perspectiva de a trăi, de a lucra și de a juca în frumoasa Vale Okanagan din vestul Canadei se potrivește aspirațiilor tale de viață? Dacă da, Food Systems PRISM Lab de la Universitatea din British Columbia ar putea fi o potrivire bună pentru tine.

Decizia de a aplica pentru oportunități de studii postuniversitare nu trebuie luată cu ușurință. Școala absolventă este multă muncă. Poate fi, de asemenea, foarte plină de satisfacții, cu condiția să fiți cu adevărat interesat de cercetarea pe care o întreprindeți și să vă dedicați succesului. Din experiența mea, următoarele atribute sunt predictori de încredere ai succesului ca student absolvent.

 • Inteligență - așa cum demonstrează un istoric academic puternic
 • Curiozitate - un interes real pentru cercetare și explorare
 • Creativitate - capacitatea de a identifica întrebări de cercetare interesante/importante, de a formula metode de cercetare inovatoare și riguroase și de a sintetiza și construi pe baza teoriei, metodelor, conceptelor și informațiilor din domeniile disciplinare și interdisciplinare relevante
 • Criticitate - capacitatea de a aplica logica și rigoarea în discriminarea surselor de informații, argumente, metode etc.
 • Abilități de comunicare - capacitatea de a comunica clar și succint (în special, în formă scrisă)
 • Angajament - o combinație de atribute personale și abilități soft, inclusiv ambiție, auto-motivare, disciplină și profesionalism

Caracteristici Campus

  Locații

  • Kelowna

   EME Building Room 2121-1137 Alumni Avenue, V1V 1V7, Kelowna

   Întrebări