Keystone logo
University of Antwerp Master Erasmus Mundus în Ecohidrologie Aplicată (MAEH) (M.Sc.)
University of Antwerp

Master Erasmus Mundus în Ecohidrologie Aplicată (MAEH) (M.Sc.)

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

* 4.500€ pentru studenții europeni | 6.000 de euro pentru studenții non-europeni

Introducere

MAEH este un program de master de doi ani (120 de credite ECTS) oferit de patru universități europene: Universitatea din Algarve (Portugalia), Universitatea din Lodz (Polonia), Technische Hochschule Lübeck (Germania) și University of Antwerp (Belgia). ). După finalizarea cu succes a programului, veți obține diploma de master comun în ecohidrologie aplicată. Programul susținut de Erasmus+ sprijină financiar pe deplin 22 de burse în fiecare an, inclusiv toate cheltuielile cu călătoriile, asigurarea, instalarea, taxele universitare și 1000 de euro lunar de existență. MAEH este susținut științific de Programul UNESCO de Ecohidrologie al Programului Hidrologic Interguvernamental, care dezvoltă conceptul de ecohidrologie de mai bine de 20 de ani.

Punctele forte ale acestui program de studii de doi ani sunt:

  • Dobândiți cunoștințe aprofundate, abilități și competențe pentru a restaura, proiecta și gestiona ecosistemele acvatice și serviciile lor pentru societate.
  • Inovează punând principiile ecohidrologiei centrale atunci când explorează soluții pentru provocările societale, cum ar fi securitatea apei și schimbarea globală.
  • Aplicați soluții bazate pe natură la problemele legate de apă (atât în ceea ce privește calitatea, cât și cantitatea) care sunt adaptabile la situațiile locale în toate contextele geografice.
  • Dezvoltați abilități transdisciplinare în știința apei și formați o rețea globală lucrând împreună cu experți internaționali academicieni și profesioniști.
  • Contribuiți la un viitor mai bun prin gestionarea resurselor de apă și a serviciilor ecosistemice într-un mod integrat, transfrontalier și durabil.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări