Master în tehnologia alimentară
University of Algarve
Informatie cheie
Locația campusului
Faro, Portugalia
Limbi Străine
Portugheză, Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 2.000 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
* studenți casnici: 1100 € / an; studenți internaționali: 2000 € / an
Introducere
Bine ați venit la Târgul virtual UALG !
Provocarea pe care o reprezintă distanța socială face posibil, în mod curios, să fim cu toții mai apropiați.
Oricine de oriunde, orice loc din țară sau din lume, va avea ocazia să viziteze Târgul virtual UALG și să afle despre ofertele noastre pentru anul universitar 2020/2021.
Ce te așteaptă?
Timp de două săptămâni, participanții vor putea vizita un pavilion interactiv, unde standurile din toate școlile superioare și colegiile vor fi disponibile cu materiale pentru publicitatea ofertelor de instruire pentru consultare și descărcare. Fiecare stand va oferi, de asemenea, un chat live în care participanții pot pune întrebări. Târgul virtual va deschide și spațiu pentru sesiunile de prezentare a cursului, transmise prin videoconferință. Săptămâna 15 - 19 iunie va fi dedicată cursurilor TeSP, licențelor și masteratului integrat, în timp ce săptămâna 22-26 iunie va fi dedicată cursurilor postuniversitare și masteratului. Vino să descoperi, să explorezi, să îndoiești, să simți și să alegi University of Algarve !
Prezentare generală
Scopul programului MSc în Tehnologia Alimentară este de a oferi o înțelegere generală a proprietăților alimentare și a producției și a cunoștințelor în tehnologiile implicate în producția de alimente sigure și sănătoase care să îi califice pe destinatar nu numai să analizeze și să controleze, ci și să proiecteze, să dezvolte sisteme de producție alimentară și produse alimentare.
Cei care finalizează MSc în Tehnologia alimentară pot integra instituții / departamente de cercetare și dezvoltare (cercetare și dezvoltare), personal tehnic al companiei alimentare sau pot lucra la nivel intermediar / de conducere în industria alimentară. Abilitățile dobândite le vor permite să desfășoare activități asociate, de exemplu, procesarea și analiza alimentelor și a băuturilor (alcoolice), cercetarea și dezvoltarea de noi produse și procese alimentare, siguranța și calitatea alimentelor, evaluarea și atenuarea impactului asupra mediului alimentar. industria, trasabilitatea și autenticitatea produselor alimentare.
Structura cursului
Unitatea curriculară | ETCS | Cod |
Managementul produselor alimentare, calității și siguranței | 5 | 15071049 |
Enzymology | 5 | 15071050 |
Procese termice și emergente | 5 | 15071051 |
Analiza datelor și proiectarea experimentală | 5 | 15071052 |
Tehnologia producției și analizei băuturilor alcoolice | 5 | 15071053 |
Opțiunea I Afișați 2 unități (ele) curriculare cuprinse în opțiunea de mai sus | 5 | 15079000 |
Unitatea curriculară | ETCS | Cod |
Microbiologie industrială | 5 | 15071007 |
Seminar | 5 | 15071009 |
Tehnologia produselor de origine animală | 5 | 15071054 |
Tehnologia produselor de origine vegetală | 5 | 15071055 |
Tehnologii de apă | 5 | 15071056 |
Opțiunea II Afișați 1 unități (ele) curriculare cuprinse în opțiunea de mai sus | 5 | 15079001 |
Unitatea curriculară | ETCS | Cod |
Raport | 15 | 15071014 |
Disertatie / proiect / destinații de plasare Afișați 3 unități curriculare conținute în opțiunea de mai sus | 60 | 15079004 |
Cerințe de admitere
Numărul de locuri de muncă vacante: 20
Numărul minim de studenți: 8
Condiții de acces:
- Deținători ai unei diplome în domeniile Inginerie Alimentară, Știința Alimentelor, Biologie, Chimie, Agronomie, Biotehnologie, Științe Biomedicale sau grad echivalent, au obținut în acord cu principiile Procesului de la Bologna.
- Titulari ai unei diplome academice străine: - atribuite în primul ciclu de studii organizat după principiile Procesului Bologna de către un stat semnatar al acestui proces; - recunoscut ca îndeplinind obiectivele unui grad de către consiliile științifice, consiliile tehnico-științifice sau Comitetul științific al unităților organizatorice asociate.
- Dacă este justificat în mod corespunzător, deținătorii unui curriculum vitae academic, științific sau profesional recunoscut ca atestând capacitatea de a efectua acest ciclu de studii de către consiliile științifice, consiliile tehnico-științifice sau Comitetul științific al unităților organizatorice asociate.
Criteriile de selecție a candidaților:
- Calificări academice (gradul și durata cursului) [Max: 5 puncte].
- Educație (clasament final) [Max: 5 puncte].
- Evaluare curriculară (experiență profesională și științifică) [Max: 5 puncte].
În caz de egalitate, realizarea unui interviu va fi necesară.
Documentația necesară
- Formular de cerere completat corespunzător.
- Certificate de calificare academică.
- Curriculum vitae.
- Copie a documentului personal de identificare (carte de cetățean sau echivalent).
- Scrisoare de recomandare (opțional)
Oportunități de carieră
Cei care finalizează MSc în Tehnologia alimentară pot integra instituții / departamente de cercetare și dezvoltare (cercetare și dezvoltare), personal tehnic al companiei alimentare sau pot lucra la nivel intermediar / de conducere în industria alimentară. Abilitățile dobândite le vor permite să desfășoare activități asociate, de exemplu, procesarea și analiza alimentelor și a băuturilor (alcoolice), cercetarea și dezvoltarea de noi produse și procese alimentare, siguranța și calitatea alimentelor, evaluarea și atenuarea impactului asupra mediului alimentar. industria, trasabilitatea și autenticitatea produselor alimentare.