Keystone logo
Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Introducere

Testul Universitatea Autonomă din Chihuahua (UACH) este o instituție de învățământ superior cu sediul în Chihuahua, Mexic. Este cel mai înalt scaun de învățare în stat și instituția de învățământ superior, cu mai mulți studenți și programe academice din statul Chihuahua, este de asemenea mostenitor al Institutului științific și literar fondat în 1835 Chihuahua.

UACH este o instituție publică autonomă de învățământ; misiune este de a genera, pune în aplicare, să difuzeze și să integreze transferul de cunoștințe; folosind programe universitare de înaltă calitate, a căror aplicare este utilă pentru societate și ea. Ea își menține angajamentul inițial de a contribui la dezvoltarea socială și conservarea, conservarea și ameliorarea diferitelor manifestări ale culturii în favoarea unei mai bune calități a vieții pentru quiting, în special, și mexicani, în general.

Misiune, obiective și valori

misiune

Suntem o instituție publică de învățământ superior și responsabil social se angajează să contribuie la dezvoltarea economică și socială durabilă a entității și de a conserva, conservarea și ameliorarea diferitelor manifestări ale culturii, în favoarea unei mai bune calități a vieții mexicani și în special Chihuahuenses.

Susținem sarcina de a forma oameni întregi, cu tehnologii universale și capabile să dea răspunsuri relevante și creative la o schimbare valori mondiale și pentru a genera, a pune în aplicare, să difuzeze, transferul de cunoștințe și de a dezvolta prin intermediul plantelor academic ridicat și programe universitare de calitate recunoscute, cererea este utilă pentru societate și pentru ea.

Scopuri

Ajuta în construirea unei societăți cu o mai bună calitate a vieții, să genereze, să aplice și să difuzeze cunoștințe, promovarea culturii, sportului și a altor activități care promovează formarea unui nou om capabil de a conduce transformările pe care le cerințele societății de Chihuahua.

Valorile

EFICACITATE: Noi aspiră la excelență academică în procesul de predare, cercetare și extindere; asumarea responsabilității pentru a răspunde nevoilor societății Chihuahua cu o atitudine permanentă auto-critică și dorința de a căuta calitatea și productivitatea tuturor activităților instituționale.

pluralism: Noi acceptăm și să recunoaștem diversitatea științifică, artistică, profesională, ideologică și religioasă.

MATCHING: Noi respectăm ideile și opiniile altora, chiar dacă acestea sunt diferite de ale noastre. Noi respectăm diversitatea de oameni care alcătuiesc comunitatea noastră.

Locații

  • Chihuahua

    Universidad Autónoma de Chihuahua C. Escorza 900, Col. Centro, 31000, Chihuahua

Întrebări