Keystone logo
University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

Introducere

O Universitatea din Asia și Pacific (UA & P) Este o instituție privată, non-profit, de învățământ superior, care oferă unele dintre cele mai importante programe academice din România Asia. Oferă o combinație puternică de educație liberală și specializare profesională. Formarea UA & P Studenții sunt facilitați de un mediu favorabil profesorilor de învățare, calificați și dedicați, un raport superior de la facultate la elev și facilități bine întreținute.

Scurt istoric

UA & P a început în 1967 ca Centrul pentru Cercetare și Comunicare, un grup de cercetare care desfășoară activități de cercetare și oferă cursuri postuniversitare în economie și management. CRC a început să fie mică și neclară, însă și-a extins treptat activitățile educaționale. A fost acordat în 1995, și deși a fost cunoscut de atunci ca Universitatea din Asia și Pacific, misiunea rămâne aceeași: cea mai mare dezvoltare a tot ceea ce este uman în individ.

Presedintele

Președintele UA & P este Dr. Winston Conrad Padojinog. A fost instalat ca al patrulea președinte al Universității în 2015.

Facultatea

Facultatea UA & P este compusă din academicieni devotați și competenți și practicieni din industrie.

Alumni

Absolvenții UA și P se disting la locul de muncă la fel de mult prin etica și disciplina muncii, precum și prin calitatea lor tehnică. Ei susțin că educația largă, pregătirea profesională și formarea personală pe care au primit-o ca studenți, le-au echipat bine la locul de muncă.

Locații

  • Pasig

    University of Asia and the Pacific Pearl Drive, Ortigas Center , 1605 , Pasig

    Întrebări