Keystone logo
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

Introducere

Prezentare generală a ACES

More Than Meets The I

Colegiul de Științe Agricole, ale Consumatorilor și al Mediului (ACES) a făcut parte din Universitatea Illinois din prima zi. Deși clasat cu mândrie printre primele 30 de școli agricole din întreaga lume, astăzi suntem mai mult decât agricultură. ACES este un colegiu diversificat, cu programe de top în inginerie, finanțe și economie, științe nutriționale și multe altele. În timp ce facultatea și corpul nostru studențesc au diferite specialități și domenii de interes, lucrăm cu toții către un obiectiv comun de îmbunătățire a vieții de zi cu zi pentru oamenii din întreaga lume.

O educație ACES

Succesul nostru este datorat punerii studenților noștri pe primul loc, sprijinindu-i cu o comunitate academică plină de compasiune și strâns legată.

Raport 15: 1 student / facultate

Fiind în ACES, veți obține toate avantajele universității Big Ten, dar cu dimensiunile mici ale claselor care fac o experiență de învățare strânsă și de calitate.

80% Participă la învățarea experiențială

Apreciem învățarea făcând. Studenții noștri finalizează stagii, fac voluntariat, călătoresc prin țară și participă la cele peste 400 de oportunități de studiu în străinătate disponibile la Universitatea din Illinois pentru a obține experiență practică în domeniul lor de studiu.

Burse ACES de 3,5 milioane de dolari acordate anual

Colegiul ACES este, de asemenea, dedicat pentru a ajuta studenții să aibă succes financiar. În fiecare an, 3,5 milioane de dolari în bursele universitare sunt acordate studenților noștri. Aceste burse sunt posibile de către absolvenți generoși și prieteni ai colegiului.

74% Rata de absolvire pe patru ani

ACES se mândrește atât cu un nivel de reținere de 91%, cât și cu o rată de absolvire de 74% pe patru ani, cea mai mare rată de absolvire din țară printre programele comparabile, potrivit US News & World Report. Rata noastră de absolvire este, de asemenea, mai mult decât dublul mediei naționale pentru universitățile publice (33%, potrivit Departamentului Educației din SUA). Aceasta înseamnă că studenții rămân și reușesc în ACES.

87% Angajat sau educație continuă

În termen de șase luni de la absolvirea studenților noștri sunt angajați sau caută să se dezvolte prin obținerea unei diplome universitare sau a unei alte desemnări avansate. Aproximativ o treime dintre absolvenți aleg să urmeze diplome avansate într-o mare varietate de domenii, inclusiv știința, afacerile, medicina, sănătatea și bunăstarea și educația.

Impactul ACES

Lecțiile predate în programele noastre de diplomă au rădăcini în cercetare, iar scopul nostru este de a împărtăși acea cercetare nu doar studenților noștri, ci și comunităților din întreaga lume.

Impact global

Cele cinci domenii generale de cercetare acoperă alimentația și agricultura, mediul și apa, familia și comunitățile, sănătatea și bunăstarea și datele și tehnologia.

Cercetarea în fiecare dintre aceste domenii are potențialul de a îmbunătăți viețile la scară globală. Pentru a aborda această cercetare, ACES colaborează cu instituții din întreaga lume, permițând cercetătorilor să lucreze și să învețe unul de la celălalt. Cercetătorii noștri sunt angajați în prezent în eforturi în peste 120 de țări diferite.

Impact local

Universitatea din Illinois Extension, cu sediul la Colegiul ACES, conduce eforturile de extindere a comunității din 1914.

Specialiștii din domeniul extinderii și educatorii angajați în întreaga țară împărtășesc cunoștințele învățate prin cercetarea universitară cu comunitățile locale prin programe de instruire, ateliere educaționale și multe altele.

Impactul facultății

În centrul tuturor lucrurilor, ACES face este facultatea și personalul nostru de clasă mondială. Facultatea din toate departamentele ACES desfășoară activități de cercetare și modelează lecții în moduri captivante și de impact.

Pentru a contribui la o mai bună înțelegere a sferei activității lor, profesorii din fiecare dintre programele noastre au scris rezumate ale eforturilor lor de cercetare și educație. Aceste rezumate evidențiază nu numai ceea ce presupune munca lor, ci și explică pe scurt modul în care eforturile lor afectează studenții și comunitățile noastre.

Istorie

Universitatea din Illinois este recunoscută la nivel mondial ca una dintre marile universități publice, iar Colegiul ACES a fost acolo din prima zi. Cronologia universității se întinde până la mijlocul anilor 1800, când activistul și profesorul din Illinois, Jonathan Baldwin Turner, au început o mișcare pentru a oferi studii superioare oricui din națiunea care aspira să învețe. Mișcarea a fost puternic susținută de fermieri și muncitori industriali, care reprezentau atunci peste 85% din populația din Illinois.

În 1862, președintele Abraham Lincoln a semnat Morrill Land-Grant College Act, donând terenuri publice în scopul creării colegiilor pentru „beneficiul agriculturii și al artelor mecanice”. Treizeci și șapte de instituții de acordare a terenurilor dedicate acestui scop au fost create în martie 1868 grație Legii Morrill din 1862, inclusiv a Universității din Illinois (inițial Universitatea Industrială din Illinois).

Locația Urbana-Champaign a universității se întâmplă să aibă unele dintre cele mai bogate soluri din lume. Acest lucru a fost destul de bun atunci când Hatch Act din 1887 a înființat stația de experimentare agricolă, aducând un nou accent de cercetare. Mai târziu, în 1914, cunoștințele dobândite în urma cercetărilor universitare și a altor eforturi universitare au fost făcute accesibile cetățenilor fiecărui stat prin Legea Smith-Lever, care a creat Sistemul de Extindere Cooperativă. Universitatea din Illinois Extension funcționează până în prezent oferind programe educaționale și materiale rezidenților din toate 102 județele din Illinois.

Astăzi, Colegiul ACES și-a extins orizonturile pentru a preda și cerceta nu doar agricultura, ci mai multe domenii de studiu care pot îmbunătăți viețile din întreaga lume. Pentru a fi la curent cu cele mai recente activități ale noastre, răsfoiți secțiunea noastră de știri și abonați-vă la newsletter.

Locații

  • Champaign

    4Q2F+Q4 Champaign, Illinois, Estados Unidos, , Champaign

    Întrebări