Keystone logo
Tusculum University

Tusculum University

Tusculum University

Introducere

Pionierii sunt aventurieri și pionieri - dăm exemplul. Pionierii creează Pathways prin noi frontiere. Pionierii sunt curajoși, rezistenți și ingenioși. Suntem pionieri.

La Tusculum, veți fi provocat să inovați, să vă angajați, să experimentați și să perseverați pe măsură ce vă descoperiți propriul scop. De-a lungul drumului tău, vei fi încurajat, împuternicit, susținut și inspirat. Este calea Pioneer.

Bazându-se pe un bogat patrimoniu presbiterian și un spirit de pionierat, Tusculum University oferă o educație activă și experiențială într-un mediu creștin grijuliu pentru a inspira angajament civic, îmbogăți viețile personale și dota profesioniști pregătiți pentru carieră.

Tusculum University încearcă să le insufle absolvenților un sentiment al lumii în care trăiesc și să dezvolte abilități pentru a lua decizii solide care se bazează pe binele comun. Pe scurt, Tusculum vrea să absolvească studenți care nu numai că fac bine, dar fac bine.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Tusculum

    Shiloh Road,60, 37745, Tusculum

    Întrebări