Keystone logo
Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Introducere

De ce Colegiul Turner?

Turner College pregătește elevii de afaceri să adauge valoare comunităților lor și angajatorilor lor într-un mediu competitiv global. Programele noastre de diplomă de afaceri sunt acreditate profesional de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business. Ca membru acreditat al AACSB internațional, colegiul nostru oferă programe de afaceri care își realizează distincția pentru o înaltă calitate printr-un curriculum interdisciplinar, oferind studenților o înțelegere largă a afacerilor și a rolului lor în societate.

Turner College of Business și Școala de Informatică TSYS sunt găzduite în Centrul de Comerț și Tehnologie (CCT), situat în campusul principal. Împreună, Turner College oferă 8 programe postuniversitare, 12 programe de licență și numeroase certificări. Suntem acasa la o varietate plina de organizatii studentesti, cum ar fi Clubul de Contabilitate, CSU American Marketing Association, Enactus, Asociatia Investitiilor Financiare, Asociatia Examinatorilor Fraudelor Certificati, Societatea pentru Managementul Resurselor Umane (SHRM), Asociatia Calculatoarelor (ACM) Tocilari. Organizațiile noastre oferă oportunități de a câștiga experiență în lumea reală, de a asculta vorbitori profesioniști și de a concura la nivel național.

Despre noi

Misiunea Colegiul de Afaceri al lui D. Abbott Turner este de a pregăti elevii să adauge valoare comunităților lor și angajatorilor lor, în special firme locale și regionale. Centrul de Comerț și TehnologieCentrul pentru Comerț și Tehnologie (CCT), situat în campusul principal, găzduiește biroul Turner College Dean și trei unități academice:

Turner College of Business
 • Contabilitate
 • administrare
 • Școala de Informatică TSYS.

Înscrierea totală a studenților la Turner College în 2014 a fost de 1.464, cu 1259 în programele de licență și 204 în programele de absolvent. Media mărimii clasei pentru studenții universitari este de 33 și 27 pentru programele absolvent. Cu mărimea medie a clasei noastre medii, a facultății și a personalului nostru dedicat și a școlarizării noastre rezonabile, putem fi cel mai bun buy-in în învățământul superior din regiune. Serviciile de informații și tehnologii universitare sunt de asemenea situate la CCT la primul etaj.

Acreditare

AACSB International accreditation

D. Abbott Turner Colegiul de afaceri Business programe de gradul sunt acreditate profesional prin intermediul Asociației la Advance Collegiate Schools of Business. Ca membru acreditat al AACSB internațional, colegiul nostru oferă programe de afaceri care își realizează distincția pentru o înaltă calitate printr-un curriculum interdisciplinar, oferind studenților o înțelegere largă a afacerilor și a rolului lor în societate.

De ce este importantă acreditarea AACSB?

Ca un student potențial: Mergând la facultate este o investiție mare. Voi petreceți ore întregi de studii, scriind lucrări și luând examene. De asemenea, veți cheltui o mulțime de bani. Tot ce muncesc și bani ar trebui să-ți dea pentru ce ai plătit, nu? Nu toate școlile vă vor oferi o rentabilitate pentru investiția dvs. Acreditarea AACSB asigură că o școală nu își ia banii. Școlile acreditate AACSB trebuie să treacă standarde de calitate foarte riguroase. Ele s-au dovedit a oferi cele mai bune în educație de afaceri la nivel mondial. Scolile acreditate de AACSB:

 • sunt recunoscute în întreaga lume de către angajatorii de vârf și alte universități.

 • au angajatori care își angajează doar absolvenții.

 • să aibă mai mult acces la recrutorii.

 • au absolvenți care primesc salarii mai mari și mai competitive.

 • spunând că fiind acreditat îmbunătățește calitatea programelor lor de afaceri.

 • spunând că fiind acreditat îi ajută să angajeze și să păstreze cei mai buni profesori și cercetători.

 • au studenți mai internaționali, care au studii superioare graduale și sunt susceptibili să obțină niveluri mai înalte de educație.

 • sunt provocatoare și vă vor învăța cele mai bune abilități pentru a vă oferi un avantaj distinct în lumea reală.

Ca angajator: Angajatorii doresc absolvenți de afaceri de calitate din școlile de afaceri de calitate. Absolvenții pe care ei știu că le vor face în prima zi. Acesta este motivul pentru care este atât de important să alegeți un program de afaceri care să vă învețe cunoștințele și abilitățile pe care le au angajatorii. Angajatorii cunosc o școală de afaceri bună de una care nu produce absolvenți cu cunoștințe. Iată faptele:

 • Multe companii de top, globale recrutează doar din școlile acreditate AACSB.

 • Absolvenții de școală acreditați AACSB beneficiază de salarii mai bune și mai competitive.

 • Elevii de la școlile acreditate AACSB au mai mulți angajatori care sunt interesați de ei după absolvire.

Companiile au studiat, de asemenea, diferențele dintre angajații care au frecventat școlile de afaceri acreditate AACSB și cei care nu au participat. De exemplu, o companie a constatat că angajații care au fost educați de școli de afaceri acreditate non-AACSB au avut niveluri mai scăzute de performanță. Din acest motiv, organizația acum rambursează doar școlarizarea de la școlile de afaceri acreditate AACSB.

Misiune

Declaratie de viziune

Turner College of Business

Extinderea recunoașterii colegiului ca un centru de excelență în domeniul educației pentru afaceri și informatică.

Turner College Mission

Colegiul Turner pregătește elevii să adauge valoare comunităților și angajatorilor lor într-un mediu concurențial global, oferind educație de înaltă calitate, relevante pentru afaceri și informatică.

Plan strategic

Viziunea, Misiunea și Valorile Colegiului de Afaceri D. Abbott Turner oferă principiile directoare ale Planului nostru Strategic. Acestea sunt în mod tipic revizuite pe un ciclu de cinci ani de către administrația colegiului, facultatea, grupurile de studenți și Consiliul consultativ pentru afaceri.

Turner College of Business

Turner Goals

Obiectivul 1: Îmbunătățirea calității și profilului Colegiului Turner ca un colegiu de alegere.

Obiectivul 2: Creșteți înscrierea și extindeți opțiunile de livrare a programului.

Obiectivul 3: Îmbunătățirea tehnologiei și a resurselor pentru scopuri instructive și de cercetare.

Obiectivul 4: Creșterea parteneriatelor interne și externe.

Obiectivul 5: Creșterea finanțării.

Locații

 • Columbus

  Columbus State University 4225 University Avenue Columbus, Georgia 31907, 31907, Columbus

  Întrebări