Keystone logo
Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Introducere

O viziune a societății de astăzi este inovatoare, antreprenorială, avansată din punct de vedere tehnologic și deschisă lumii, iar acest lucru este solicitat de Universitatea de Tehnologie din Tallinn (TalTech) prin studii și cercetări la nivel internațional.

La TalTech, puteți experimenta viitorul fără a păși într-o mașină a timpului. Aici, educația întâlnește toate lucrurile digitale!

Aici facem lucruri reale și le dezvoltăm pe loc de la zero. Proiectele prezentate acoperă vehicule autonome, sateliți studenți, e-Pavemen t (trotuar rutier care produce energie solară), inteligență artificială pentru a crea rute personale pentru turiști și multe altele. Oferim o oportunitate de a studia într-un campus digital modern, unde multe dintre cele mai recente tehnologii sunt testate și implementate zilnic. Una dintre inițiativele noastre recente — TalTechDigital — leagă digitalizarea cu educația, făcând din TalTech cel mai inovator campus din țară.

Programe de studii moderne

Programele de studiu și mediul de învățare TalTech sunt în continuă dezvoltare. Sunt implicați și consultați profesioniști cu experiență atât din sectorul privat, cât și din sectorul public, pentru a crea programe care să răspundă celor mai noi nevoi ale pieței muncii . Câteva dintre laboratoarele universității au fost recent reînnoite și tot mai multă predare se face prin canale electronice. Ingineria și IT merg mână în mână în TalTech, ceea ce se reflectă în programele noastre de studii moderne care combină strâns cele două domenii. De-a lungul anilor, inginerii TalTech au dezvoltat soluții inteligente și durabile pentru multe probleme relevante din Estonia.

Programele noastre oferă educație de înaltă calitate, combinând studii aprofundate și laboratoare creative . Astfel, vei obține cea mai bună experiență practică pentru educația și cariera ta. Puteți găsi un program potrivit pentru cariera dvs. cu programe recunoscute internațional în:

  • Şcoala de Tehnologii Informaţionale
  • Școala de Afaceri și Guvernare
  • Scoala de Inginerie
  • Şcoala de Ştiinţe

Reunind studenți, oameni de știință și antreprenori

La TalTech, prețuim cooperarea cu întreprinderi și întreprinderi. Pentru multe companii, precum și autorități publice, suntem adesea primul punct de contact pentru găsirea de soluții la o varietate de întrebări organizaționale și de dezvoltare a produselor. Centrul nostru de inovare și afaceri Mektory reunește cercetători, studenți și antreprenori, oferind tinerilor inspirație, cunoștințe și resurse pentru a crea și dezvolta start-up-uri studențești și alte idei de afaceri inovatoare.

TalTech este un lider de opinie academic, precum și nava emblematică a ingineriei și tehnologiei estoniene . Curajul de a schimba, voința de a evolua și dorința de a avea discuții bazate pe cunoștințe fac din TalTech un think tank în discuțiile academice.

Credem că un nivel înalt de cercetare și studii academice, precum și libertatea academică, sunt absolut cruciale. Astfel, TalTech este prima universitate din Estonia care oferă un model de carieră academică bazat pe mandat.

Clasamente

Fondată în 1918, TalTech este clasată în top 3% dintre cele mai bune universități din lume (QS World University Rankings). Este singura universitate de tehnologie din Estonia și găzduiește aproximativ 10.000 de studenți, dintre care 14% sunt studenți internaționali din peste 100 de țări diferite.

Admitere

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Tallinn

    Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5, 19086, Tallinn

Întrebări