Keystone logo
TUM School of Management Heilbronn

TUM School of Management Heilbronn

TUM School of Management Heilbronn

Introducere

În cazul în care managementul întâlnește tehnologia

Experimentați predarea și cercetarea într-un mediu inspirator

La Școala de Management TUM, desfășurăm predare și cercetare la intersecția dintre management, inginerie, științe naturale și de viață. Situat în inima orașului München, un oraș înfloritor într-una dintre cele mai prospere regiuni din Germania, ne bucurăm de o infrastructură academică, culturală și economică care atrage talentele din întreaga lume.

De la înființarea sa în 2002, facultatea a fost angajată într-o gamă largă de proiecte de cercetare care să pună capăt decalajului dintre discipline. Cercetarea noastră se concentrează pe tendințele viitoare și pe soluțiile din lumea reală care promovează întreprinderile bazate pe inovare și beneficiază societatea în general.

Organismul nostru elevat, motivat, internațional, precum și cooperarea cu universități renumite și școli de management din întreaga lume garantează o perspectivă globală, iar know-how-ul industrial este adus în programele noastre printr-o colaborare puternică cu partenerii noștri corporativi. Împreună, creăm o comunitate dinamică, inspirativă și internațională.

Fii parte din ea!

Fapte și cifre

 • 5 Departamentele Academice
 • 300 de personal științific
 • ~ 4 milioane în fonduri terțe (2015)
 • ~ 90 Cooperări cu universități internaționale (aprox.)

Acreditari

AACSB International

Asociația Advance Collegiate School of Business (AACSB) este cea mai mare alianță din lume în domeniul educației în afaceri. Acreditarea AACSB este cunoscută în întreaga lume ca cea mai lungă perioadă de timp, cea mai recunoscută formă de acreditare specializată / profesională pe care o instituție o poate câștiga.

EFMD Equis

TUM School of Management a obținut acreditarea EQUIS de către EFMD în 2017. EQUIS este cel mai important sistem internațional de evaluare, îmbunătățire și acreditare a calității instituțiilor de învățământ superior în management și administrarea afacerilor.

Asociația de MBA

În 2015, Asociația de MBA (AMBA) a certificat faptul că cunoștințele bazate pe dovezi de management răspund cunoștințelor industriei în cadrul celor trei programe Executive MBA.

151213_150963_Picture-MScinManagement.jpg

Rețele internaționale

TEM

În 2016, Școala de Management TUM a intrat în rețeaua de tehnici cantitative pentru economie și management (QTEM), o rețea internațională care reunește studenți excelenți, parteneri academici și corporații internaționale.

Programul Masterat QTEM este deschis elevilor restanți înscriși la una dintre instituțiile QTEM Partner Partner.

Rețeaua globală de școli de afaceri

În 2016 Școala de Management din TUM sa alăturat Rețelei Global Business School (GBSN). GBSN este o rețea de școli de afaceri renumite, industrie, fundații și agenții de ajutorare, care are ca scop îmbunătățirea accesului la educație de management de calitate pentru mediul în curs de dezvoltare. Rețeaua promovează crearea de rețele transfrontaliere, schimbul de cunoștințe și colaborarea atât în cadrul rețelei de membru, cât și cu comunitățile mai largi de educație și dezvoltare a afacerilor.

Mission & Vision

Misiune

Bazat în ecosistemul tehnologic și antreprenorial al TUM, Școala de Management TUM educă talentele responsabile și urmărește cercetări relevante pentru a promova afacerile și societățile bazate pe inovare în Germania, Europa și în lume.

Viziune

Să devină una dintre școlile de conducere ale Europei la interfața cu ingineria și știința, contribuind la soluții pentru marile provocări societale.

TUM Scoala de Management - recunoscuta pentru predarea si cercetarea deosebita

Nu. 1 - "WirtschaftsWoche Ranking 2019": Scoala de Management TUM este cea mai inalta universitate din cadrul universitatilor de limba germana si cea de-a doua in topul cercetarilor de afaceri. În plus, profesorul Helmut Krcmar a fost premiat ca cel mai bun cercetător de afaceri.

Nu. 1 - În 2018, Școala de Management TUM a fost recunoscută drept cea mai bună școală de afaceri din Germania în World Ranking Business Research, publicată de Coreea de Business University School.

Nu. 3 - În 2014, Școala de Management TUM a fost listată pe locul al treilea dintre toate universitățile de limbă germană în clasament de către "Handelsblatt", cel mai important ziar financiar din Germania.

20 din 135 - QS World University Rankings: În 2019 Scoala de Management TUM a plasat 20 din 135 de universități din întreaga lume în Master în Management Rankings.

11 din 12 - În clasamentul CHE din 2017, TUM School of Management a obținut trei poziții de top pentru cercetare și a obținut poziții de top în 11 din cele 12 categorii de studenți.

Nu. 3 și 7 - Profesorii noștri sunt printre cei mai influenți economiști și oameni de știință din Germania și țările vorbitoare de limbă germană, conform "Frankfurter Allgemeine Zeitung" și "Handelsblatt".

Nu. 3 și 9 - Master FT în Management Management: De asemenea, în 2018 Scoala de Management TUM a marcat două top zece clasament pentru Master în Management în subiectele Antreprenoriat (locul 9) și Industrie / Manufacturing (locul 3).

152122_152050_TUMSoMProfile.jpg

valori

Contribuția noastră la managementul responsabil

Credem că putem beneficia societatea de cercetarea noastră și de educația indivizilor care vor deveni factorii de decizie ai viitorului.

Responsabilitate și integritate

Realizăm cercetări în conformitate cu cele mai înalte standarde științifice și etice și ne angajăm să progresăm și să inovăm pentru îmbunătățirea vieții oamenilor.

Predăm competențe generale de management cu accent pe tehnologie și, în acest sens, susținem valorile durabilității Organizației Națiunilor Unite privind libertatea, egalitatea, solidaritatea, toleranța, respectul pentru natură și responsabilitatea partajată.

Pasiune pentru excelență

Ne străduim să exceleze în domeniile noastre de cercetare și să publicăm concluziile noastre pentru a crea un impact.

Oferim studenților noștri la toate nivelurile o educație științifică solidă, nu numai pentru a facilita începerea lor în carieră în afaceri sau în știință, ci și pentru a-și îmbunătăți gândirea critică pentru a acționa în mod responsabil față de societate.

Atitudine antreprenorială

Cercetem antreprenoriatul și inovația și integrăm rezultatele în educația studenților noștri la toate nivelurile pentru a permite studenților noștri să gândească și să acționeze antreprenorial.

Îi încurajăm pe colegii, studenții și candidații la doctorat să găsească start-up-uri orientate spre creștere și să faciliteze dezvoltarea lor cu succes.

Curiozitate și deschidere

Încurajăm cercetarea dincolo de frontierele disciplinare, instituționale și naționale pentru a deschide noi perspective și pentru a genera noi rezultate de cercetare și modalități de a aborda practicile de management.

Dezvoltăm persoane talentați indiferent de sex, naționalitate, religie sau convingeri, handicap, vârstă sau orientare sexuală și suntem hotărâți să învățăm din culturile, experiențele și opiniile studenților noștri.

Collegiality și Gemütlichkeit

Promovăm un climat de interacțiune, ajutor și colaborare reciprocă între studenți, cadre didactice și personal administrativ.

Cultivăm o atitudine a lui Gemütlichkeit - modul bavarez de viață - și o atmosferă caldă și prietenoasă în cadrul școlii.

Statistică

Fapte și cifre

 • 5 Departamente Academice
 • 300 de personal științific
 • ~4 milioane din fonduri terțe (2015)
 • ~90 Cooperări cu universități internaționale (aprox.)

  Locații

  • Munich

   Technical University of Munich TUM School of Management Arcisstraße 21 80333 Munich, , Munich

   • Heilbronn

    Am Bildungscampus 2, 74076 Heilbronn, Alemanha, , Heilbronn

    Întrebări