Keystone logo
Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Introducere

Technische Universität München Asia (cunoscută și sub denumirea de TUM Asia ) a început în Singapore în anul 2002 ca fiind campusul sucursalelor Universității Tehnice din München (TUM). TUM a fost invitat să înființeze un campus în Singapore, ca parte a "Global Schoolhouse Initiative", un proiect care urmărea să dezvolte Singapore într-un centru cu instituții de învățământ de clasă mondială - oferind o varietate de opțiuni de învățământ de cea mai bună calitate pentru Singapore și în regiune.

Landscape of the Singapore financial district

Parteneriate cu cele mai bune universități din Asia

Prin colaborarea sa inovativă cu cele două universități de conducere din Singapore, TUM a inițiat globalizarea universităților germane cu prezența TUM Asia în parteneriat cu Universitatea Națională din Singapore (NUS) și Universitatea Tehnologică Nanyang (NTU) pentru a oferi programe postuniversitare. În prezent, TUM Asia oferă TUM-NUS comună în Chimie Industrială și comun TUM-NTU MSc în Design Circuit Integrat și MSc în Electronică Verde. Pe cont propriu, TUM Asia oferă două diplome de Master TEM: Rail, Transport and Logistics, Aerospace Engineering și două diplome de licență TUM în colaborare cu Singapore Institute of Technology (SIT).

De ce studiați la TUM Asia din Singapore?

5 motive pentru a vă câștiga titlul cu TUM Asia

1 - STUDIU CU UNIVERSITATEA # 1 DIN GERMANIA ÎN ASIA

În clasamentul academic al universităților din lume (cunoscut și sub numele de Shanghai Ranking), TUM a fost plasată ca cea mai importantă universitate din Germania și cea de-a 54-a universitate mondială, în conformitate cu clasamentul mondial QS din 2011. De atunci, clasat pe locul al treilea în clasamentul universității germane din Germania, pentru trei ani consecutivi, plasat printre alte universități de prestigiu și recunoscute pe plan internațional, cum ar fi Universitatea Harvard, Universitatea din Tokyo și Universitatea Națională din Singapore. Pe langa faptul ca este cea de-a 1-a universitate din Germania, TUM se bucura de multe alte premii, cum ar fi singura universitate germana care a primit premiul "University of Excellence" timp de 6 ani consecutivi (2006 - 2012) si se bucura de al patrulea rang dintre toate universitatile tehnice din Europa.

Germania este cunoscută drept Land of Ideas, iar termenul "Engineering German" este asociat cu calitatea, excelența și măiestria tehnică. Combinând acest lucru cu contextul Asia-China și India, care reprezintă deja o treime din populația consumatorilor mondiali - și o îmbrățișare largă a tehnologiei în rândul consumatorilor asiatici, programele noastre de studii oferă studenților un avantaj competitiv în înțelegerea tendințelor pieței.

Această perspectivă duală va permite studenților să combine cele mai bune practici de pe cele două continente pentru a produce noi soluții pentru peisajul global în continuă evoluție. Germania și Singapore se bucură de numeroase asemănări în infrastructura de vârf, cum ar fi sistemele de transport de clasă mondială, aeroporturile câștigătoare și companiile aeriene, un puternic sector al industriei de sprijin și instituțiile academice excelente.

2 - CELE MAI BUNE LECTURENI PE CARE LUMEA VA OFERĂ

5.000 de lucrări

3 REȚELE INDUSTRIALE STRĂINE

În TUM Asia , credem în echiparea studenților noștri cu o educație practică, care combină teoria cu aplicația relevantă pentru industrie. Ca universitate din Germania, ne bucurăm de legături strânse cu parteneri importanți din industrie, cum ar fi BASF, Clariant, Infineon, Lantiq, Rohde

4-HANDS-ON ABORDARE

Isaac Newton a fondat Legea gravitației după ce a observat că mărul a căzut de pe copac. La TUM Asia , considerăm că învățarea este strâns legată de o abordare directă. În toate cursurile noastre, studenții se supun unei perioade de lucrări de teză alături de un stagiu. Acest lucru are rolul de a oferi studenților posibilitatea de a-și testa cunoștințele teoretice, precum și de a le inspira să ia ceea ce au învățat și să inoveze viitorul. Elevii au continuat să urmeze o carieră legată de cercetare și, mai recent, înființarea TUM Create (de către NTU

5 - STRATEGIE ÎN DIVERSITATE

După cum a spus Thomas Friedman, "Lumea este plat". Globalizarea este acum o forță inevitabilă care este aici pentru a rămâne, iar la TUM Asia , cu mândrie, se mândrește cu o înscriere diversă a studenților din peste 28 de țări. Aceasta înseamnă că stimulează un mediu de învățare vibrant, în care elevul învață dincolo de manual, dar și prin viața omologilor lor. Ideile sunt sintetizate în diferitele realități economice pe care elevii le învață să le vadă din mai multe puncte de vedere, creând o capacitate de a rezolva problemele în mod creativ.

84672_rsz_sl1_9616.jpg

Locații

  • Singapore

    TUM Asia 510 Dover Road #05-01 SIT@SP Building, 139660, Singapore

    Întrebări