Keystone logo
Lodz University of Technology MSc Sisteme energetice în mediul construit
Lodz University of Technology

MSc Sisteme energetice în mediul construit

Łódź, Polonia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Mar 2024

PLN 4.400 / per semester

În campus

Introducere

În primul semestru de studii, studenții învață cunoștințe teoretice despre sistemele energetice din orașe și clădiri, precum și metode de analiză și proiectare pe computer. Clasele se desfășoară sub formă de prelegeri, exerciții practice și laboratoare. După finalizarea cu succes a acestei etape a programului, ei primesc un certificat care confirmă cunoștințele dobândite. În al doilea semestru, ei aplică aceste cunoștințe pentru a rezolva probleme de inginerie cu instrumente și metode moderne. Elevii lucrează în echipe interdisciplinare pentru a rezolva probleme, iar ideile lor sunt verificate de experții din industrie. Ei dobândesc abilități prin găsirea de soluții pentru sarcinile reale ale proiectului.

Parcurgerea cu succes a acestei etape se încheie cu o diplomă care atestă abilitățile dobândite. Ultimul semestru este axat pe munca individuală la un proiect de diplomă pe o temă selectată. Finalizarea și susținerea tezei permit studentului să obțină o diplomă de master în inżynier.

Admiterea pentru studiile de master care încep în semestrul de vară 2023/2024 este acum deschisă.

Primul pas de admitere este completarea datelor personale și încărcarea scanărilor tuturor documentelor solicitate pe portalul de admitere al universității înainte de termenul limită de 4 ianuarie 2024.

Admitere

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări