Keystone logo
Lodz University of Technology MSc Mobilitate Viitoare
Lodz University of Technology

MSc Mobilitate Viitoare

Łódź, Polonia

4 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Mar 2024

PLN 8.000 / per semester

În campus

Introducere

Future Mobility este un domeniu de studiu interdisciplinar pentru inginerii care doresc să dobândească cunoștințe, abilități și competențe în proiectarea, optimizarea și gestionarea infrastructurilor de mobilitate viitoare și actuale. Misiunea noastră este de a educa profesioniști care vor crea un transport nou care este ușor, productiv, sigur și ecologic.

Lectorii noștri vă vor introduce în lumea:

  • Construcția și operarea vehiculelor. Veți afla despre diferite tipuri de vehicule, inclusiv vehicule electrice și autonome, precum și despre modurile tradiționale de transport, cum ar fi mașini, autobuze și chiar avioane. Prin cursuri de dinamică sau mecatronică, vei afla cum un pilot controlează un elicopter și o aeronavă. De asemenea, veți afla despre materialele și tehnologiile utilizate în proiectarea și construcția vehiculelor;
  • Vehicule electrice și autonome. Veți afla despre beneficiile și provocările vehiculelor electrice și autonome. Veți afla despre infrastructura necesară pentru a susține aceste vehicule, inclusiv sisteme de stocare a energiei, stații de încărcare și rețele de comunicații;
  • Rolul inteligenței artificiale în mobilitate. Veți afla despre posibilitățile de aplicare ale inteligenței artificiale pentru întreținerea predictivă și optimizarea mișcării vehiculelor. Veți învăța despre învățarea automată, recunoașterea imaginilor și procesarea limbajului natural, precum și problemele etice legate de aplicarea inteligenței artificiale în transport;
  • Analiza datelor. Veți afla despre importanța datelor pentru mobilitatea viitoare. De la colectarea și analizarea datelor despre modelele de trafic și performanța vehiculelor până la utilizarea datelor pentru a îmbunătăți planificarea transportului.
  • Tehnologii 5G și TIC. Vă vom învăța cum să utilizați tehnologiile 5G și TIC pentru comunicarea vehicul-vehicul și vehicul-infrastructură, precum și pentru a sprijini gestionarea traficului în timp real și controlul vehiculului de la distanță.

Future Mobility este o abordare multidisciplinară a studiului, bazându-se pe cunoștințe dintr-o serie de discipline, inclusiv inginerie mecanică, inginerie electrică și informatică. Multe activități de laborator și proiecte sunt desfășurate cu parteneri industriali. Stagiile și stagiile în industriile de ultimă oră vă vor oferi experiență practică, în timp ce proiectele de cercetare și provocările de proiectare vă vor ajuta să dezvoltați abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a reuși în acest nou domeniu. Cu noi, veți crea noi locuri de muncă și veți dezvolta capacități care să răspundă cererii în creștere și tehnologiei în evoluție a pieței serviciilor de transport.

Admiterea pentru studiile de master care încep în semestrul de vară 2023/2024 este acum deschisă.

Primul pas de admitere este completarea datelor personale și încărcarea scanărilor tuturor documentelor solicitate pe portalul de admitere al universității înainte de termenul limită de 4 ianuarie 2024.

Admitere

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări