Keystone logo
Lodz University of Technology Master în Biotehnologie Industrială
Lodz University of Technology

Master în Biotehnologie Industrială

Łódź, Polonia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Mar 2024

PLN 8.000 / per semester

În campus

Introducere

Programul de Biotehnologie Industrială este derulat de Facultatea de Biotehnologie și Științe Alimentare. Biotehnologia industrială este un program de studii predat în întregime în limba engleză. Acesta integrează științele biologice și tehnice pentru a exploata enzimele, organismele și celulele pentru a produce produse.

Biotehnologia industrială este destinată persoanelor care sunt interesate să utilizeze sistemele biologice, organismele vii și enzimele pentru a crea sau modifica produse sau procese specifice. În timpul studiilor, în timp ce învață despre mecanismele moleculare care reglează procesele care au loc în organismele vii și interacționează cu mediul înconjurător, studentul va fi capabil să proiecteze bioproduse moderne, ecologice, să genereze bioenergie și să proiecteze procese durabile pentru alimente, furaje, industriile chimice, farmaceutice, energetice și de mediu. Curriculum-ul interdisciplinar a fost bine primit de angajatori din sectorul științelor vieții și permite studentului să-și definească interesele și să ia decizii informate cu privire la dezvoltarea profesională ulterioară.

Specializări

  • Tehnologia fermentației și microbiologie tehnică
  • Biotehnologie moleculară și biochimie tehnică

Admiterea pentru studiile de master care încep în semestrul de vară 2023/2024 este acum deschisă.

Primul pas de admitere este completarea datelor personale și încărcarea scanărilor tuturor documentelor solicitate pe portalul de admitere al universității înainte de termenul limită de 4 ianuarie 2024.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări