Keystone logo
Lodz University of Technology Maestru în interacțiune om-calculator
Lodz University of Technology

Maestru în interacțiune om-calculator

Łódź, Polonia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Mar 2024

PLN 8.000 / per semester

În campus

Introducere

Piața modernă a muncii arată o cerere în curs de dezvoltare pentru specialiști calificați în interacțiunea om-calculator (HCI), care sunt capabili să studieze, să proiecteze, să creeze și să evalueze sisteme interactive. Programul HCI de la Lodz Univ. of Technology vă permite să obțineți o gamă largă de abilități profesionale și cunoștințe academice dincolo de inginerie informatică, dar și în ceea ce privește influențele IT, designului și științelor sociale. Scopul programului este de a educa o nouă generație de specialiști care sunt pregătiți să facă față tărâmurilor aflate în schimbare rapidă ale pieței moderne și capabili să adapteze și să creeze soluții și servicii noi, utilizând tehnologie interactivă de ultimă oră. Masterul în HCI la TUL oferă oportunitatea de a dobândi cunoștințe și abilități de inginerie în utilizarea tehnologiilor IT moderne, imprimarea 3D și crearea de software, modele și sisteme interactive.

Absolvenții vor fi pregătiți să lucreze ca parte a echipelor de proiect multidisciplinare și să conducă procesul de proiectare centrat pe om în tehnologii interactive, având o înțelegere profundă a factorilor umani în cauză. Potențialii absolvenți pot căuta locuri de muncă ca designeri și dezvoltatori de sisteme interactive, designeri și cercetători UX, lideri ai echipelor de proiectare a produselor sau serviciilor sau specialiști în cercetare și dezvoltare. Absolvenții vor fi, de asemenea, pregătiți să-și continue cariera academică într-un program de doctorat.

Admiterea pentru studiile de master care încep în semestrul de vară 2023/2024 este acum deschisă.

Primul pas de admitere este completarea datelor personale și încărcarea scanărilor tuturor documentelor solicitate pe portalul de admitere al universității înainte de termenul limită de 4 ianuarie 2024.

Admitere

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări