Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Introducere

66141_students2.jpg

Despre

Programele de absolvire de la Școala de Arte și Științe a Universității Tufts combină atmosfera unui colegiu de arte liberale cu resursele tehnologice de ultimă generație ale unei instituții de cercetare. Cercetători de talie mondială, mentorat personal, facilități de colaborare de laborator și parteneriate industriale oferă studenților Tufts abilitățile de a excela în specialitățile alese și de a-și urma cariera cu pasiune și angajament.

Școala Absolventă de Arte și Științe pune în aplicare toate resursele Universității Tufts, o instituție de cercetare vibrantă, cu o cultură intelectuală riguroasă. Oferim peste 22 de programe de doctorat și 30 de programe de master – de la Istoria Artei la Fizică – și oportunități de a preda și de a îndruma unii dintre cei mai străluciți studenți din țară. Membrii facultății noștri sunt dedicați succesului dvs. și vă oferă pregătire profesională completă. Prin cursuri, mentorat, publicare, lucru pe teren și cercetări independente, studenții noștri absolvenți își intră în cariera poziționați să aplice ceea ce au învățat.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Medford

    2 The Green, Bendetson Hall, 02155, Medford

Întrebări