Keystone logo
TU-Campus EUREF MBA în managementul mobilității durabile
TU-Campus EUREF

MBA în managementul mobilității durabile

Berlin, Germania

3 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 19.800 / per course *

În campus

* Taxa poate fi plătită în rate semestriale.

Introducere

Managementul mobilității durabile (MBA)

Din anul universitar 2017/2018, Universitatea Tehnică din Berlin (Technische Universität Berlin) oferă un nou program de master în Managementul Mobilității Durabile în campusul EUREF din centrul Berlinului. Cursul se adresează inginerilor de transport, experților în transport și mobilitate, planificatorilor, arhitecților și managerilor de proiecte de sustenabilitate care doresc să obțină cunoștințe aprofundate și speciale în domeniul managementului mobilității durabile.

Impactul crescând asupra mediului al sistemelor de transport, precum și voracitatea lor energetică, necesită noi abordări și concepte noi. Acest MBA oferă un design integrativ între discipline, abordând o serie de perspective diferite. Abordarea bazată pe teorie și practică oferă studenților atât o înțelegere conceptuală, cât și abilitățile necesare pentru a aborda problemele practice, acoperind nevoile de dezvoltare a strategiei, analiză și implementare, luare a deciziilor complexe și management de proiect.

Experți

Lectorii sunt invitați din comunitatea internațională și sunt experți din universități, autorități naționale și europene, precum și companii de transport naționale și internaționale.

Avantaje și Oportunități

Autoritățile, întreprinderile și alte agenții implicate în transport și mobilitate trebuie să-și regândească strategiile actuale. Fiecare zonă urbană se confruntă cu propriul său set specific de provocări: congestionarea, emisiile, siguranța, accesibilitatea și implicațiile economice sunt doar câțiva factori care explică situația de mobilitate pe care o experimentează locuitorii. Acest lucru implică o nevoie crescută de manageri cu educație largă, calificați, capabili să încadreze aceste probleme cu schimbări sociale, noi tehnologii și modele de afaceri inovatoare.

Programul de MBA al TU Berlin în „Managementul mobilității durabile” închide decalajul educațional în acest domeniu și pregătește studenții pentru poziții de conducere prin formarea de oameni care pot oferi soluții de mobilitate de ultimă oră și durabile.

Conținutul interdisciplinar al programului, care acoperă aspectele sociale, economice, tehnice și de guvernare ale mobilității durabile de mâine, oferă studenților și viitorilor angajați un profil distinctiv și îi califică pentru o poziție de lider în sectorul mobilității. Învățarea și studiul în grupuri mici de până la 30 de studenți permite condiții individuale și excelente de învățare.

Campusul EUREF din jurul gazometrului din Berlin-Schöneberg oferă condiții locale unice și atractive. Studenții care sunt viitorii experți în energie învață în strânsă cooperare cu întreprinderi și instituții de top din campusul EUREF pentru a se familiariza cu proiecte practice în domeniul mobilității durabile.

Cunoștințele practice și tehnice sunt îmbunătățite în continuare prin diferite excursii la instituțiile relevante și la operatorii de transport.

La sfârșitul MBA, sectoarele potențiale de angajare cuprind, dar nu se limitează la, proiectarea vehiculelor și a serviciilor de mobilitate durabilă; infrastructură sau serviciu de transport, operațiuni și administrare; planificarea, dezvoltarea, comercializarea sau reglementarea rețelei de transport; auditul sau managementul politicii de dezvoltare durabilă într-o companie sau instituții publice și private.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări