Keystone logo
Trier University

Trier University

Trier University

Introducere

Despre noi

Trier University a fost fondată în 1473 și redeschisă în 1970 ca universitate modernă din campus. Construit pe un platou înalt cu vedere la râul Moselle și înconjurat de o natură verde plăcută, se spune că este unul dintre cele mai frumoase campusuri din Germania. Clădirile facultății și departamentale sunt conectate prin poduri și grupate în jurul Forumului și Bibliotecii Centrale.

Trier University are un accent puternic pe științe umaniste, științe sociale și economie, dar își consolidează în mod constant programele de științe ale mediului. Există șase facultăți care acoperă împreună mai mult de 30 de domenii. Multe proiecte de cercetare sunt de natură interdisciplinară și sunt încorporate în rețele globale.

Cu aproximativ 1.200 de angajați și 13.000 de studenți (inclusiv peste 11% studenți internaționali), Trier University îmbrățișează contrastul: tânăr, dar fidel tradiției; orientate la nivel internațional și înrădăcinate regional; pe marginea geografică a Germaniei, dar în inima Europei.

  • 13.000 Numărul total de studenți
  • 11 Procentul de studenți internaționali

Locația Universității

Trier este situat în partea de vest a statului federal Renania-Palatinat, în valea Moselle. Fiind cel mai vechi oraș al Germaniei, fondat în urmă cu peste 2000 de ani, Trierul a devenit un oraș de reședință al împăraților romani, a văzut creșterea și căderea lui Napoleon Bonaparte și este locul de naștere al filosofului Karl Marx. Datorită reperelor sale istorice, Porta Nigra, catedralei din Trier și alte monumente arhitecturale semnificative, cel mai vechi oraș al Germaniei este un sit al Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO.

Astăzi, Trier este orice altceva decât vechi, peisajul urban fiind o fuziune între istorie și stil de viață modern, caracterizat, în ultimul rând, de o viață de student vibrantă. Cu baruri, cafenele și o gamă colorată de oferte culturale și festivaluri, Trier este o atracție turistică cu atracție internațională și un loc frumos pentru a locui 110.000 de locuitori ai orașului. Activitățile sportive și în aer liber sunt răspândite pe scară largă datorită frumuseții uluitoare a râurilor din jur, a zonelor naturale și a parcurilor naționale și a numeroaselor cluburi sportive și săli de sport.

În timp ce Trier este departe în vestul Germaniei, se află în imediata apropiere a Franței, Belgiei și Luxemburgului și, prin urmare, deloc îndepărtat. Regiunea are cinci aeroporturi internaționale și conexiuni de înaltă frecvență prin trenuri și autobuze. Trier University și alte șapte universități din quadripunct constituie Universitatea Regiunii Mari, permițând studenților să viziteze cursuri în străinătate cu acceptare garantată.

Întreprinderile majore și multe întreprinderi mijlocii, centrele financiare din Luxemburg și Frankfurt și câteva instituții ale UE caracterizează economia regiunii, toate având legături cu Trier University .

Locații

  • Trier

    Universitätsring,15, 54296, Trier

Întrebări