Keystone logo
© The University of Fredericton
Trebas Institute Quebec Inc

Trebas Institute Quebec Inc

Trebas Institute Quebec Inc

Introducere

Descriere

Cu diversitatea, excelența și inovația în centrul nostru, Trebas Institute Quebec Inc a ajutat peste 3.000 de absolvenți să-și atingă obiectivele de a lucra în industriile de film, audio, divertisment, afaceri și tehnologie.

Prin cursuri mici predate de profesori experți, programe de înaltă calitate și facilități excelente, veți părăsi Trebas Institute Quebec Inc cu cele mai moderne abilități și cunoștințe, permițându-vă să lucrați cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, inclusiv Ubisoft, Virgin EMI Canada și Universal Music Group.

142090_pexels-photo-3062541.jpeg
Lê Minh / pexels

Ce ne face diferiti?

Locație

Trebas Institute Quebec Inc are facilități de ultimă generație în Montreal și Toronto, două dintre cele mai cosmopolite orașe din Canada. Montreal găzduiește multe companii de producție, muzee și galerii de artă și a fost chiar votat cel mai bun oraș studențesc din lume de către QS Best Student Cities în 2017. Toronto are, de asemenea, o mulțime de puncte de interes cultural pe care să le explorați și este capitala de afaceri a Canadei. ceea ce înseamnă că vei fi înconjurat de unii dintre cei mai mari angajatori din lume.

Veți avea ocazia să rămâneți în Canada după absolvire, solicitând un permis de muncă postuniversitar care poate fi valabil până la trei ani.

Programele noastre

Ne-am angajat să oferim programe axate pe industrie în domeniul audio, film, muzică, afaceri, tehnologie și gestionarea evenimentelor / divertismentului, toate fiind predate în clase mici. Rapoartele noastre student-facultate sunt 25: 1 la cursurile teoretice și 3-12: 1 la lecțiile practice, permițându-vă să obțineți o educație personalizată și sprijinul de care aveți nevoie pentru a reuși în programul ales.

În plus, Trebas Institute Quebec Inc este acreditat de Ministère de l'Enseignement supérieur (Québec), ceea ce înseamnă că veți primi o educație de înaltă calitate, care vă va permite să accesați o serie de oportunități de angajare. Programele noastre de doi ani ACS, care sunt predate la Montreal, sunt, de asemenea, acreditate de Ministère de l'Enseignement supérieur (Québec).

Campusurile noastre

În ambele campusuri, veți avea acces la facilități de vârf, inclusiv studiouri, laboratoare de deconectare și echipamente audio și de filmare. De asemenea, veți putea folosi sălile noastre de clasă bine echipate și salonul pentru studenți.

Acces la o rețea de profesioniști din industrie

Programe la Trebas Institute Quebec Inc sunt predate de o serie de profesioniști cu o vastă experiență în domeniile lor. Avem, de asemenea, legături cu o rețea de experți din industrie, mulți dintre care îi puteți întâlni la evenimente, inclusiv Săptămâna muzicii canadiane, Programul de stagii pentru studenți la Festivalul de Film de la Cannes și Gala-ADISQ. Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a efectua stagii de practică pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru viitoarea dvs. carieră.

Servicii de carieră

Trebas Institute Quebec Inc oferă o viață de îndrumare în carieră, asistată de Centrul nostru de dezvoltare a carierei. Ne propunem să ajutăm studenții în tranziția lor de la învățământul superior la forța de muncă.

Centrul nostru de dezvoltare a carierei oferă:

 • Abilități de interpretare
 • Reia și scrisori de întâmpinare
 • Ateliere (într-un cadru de grup sau individual)
 • Tehnici de căutare a locurilor de muncă
 • Branding personal pe social media / LinkedIn
 • Explorarea în carieră
 • Consiliere în carieră
 • Oportunități de creare de rețele și de voluntariat

Studenții noștri

Trebas Institute Quebec Inc este o instituție axată pe studenți, care își propune să producă cei mai buni absolvenți posibil. Cohorta noastră de studenți provine din peste 40 de țări diferite, ceea ce înseamnă că campusul nostru este multicultural, iar studenții primesc o experiență de învățare îmbogățită.

Absolvenții pe care îi producem sunt o dovadă a calității programelor noastre. Absolvenții noștri includ cântărețul și chitaristul Megadeth Dave Mustaine, producătorul muzical câștigător al premiului Grammy Mike Piersante și producătorul muzical Jeremy Harding.

În plus, 79,5% dintre studenții noștri își asigură angajarea în primele șase luni de la absolvire.

CONSUMUL

Vă puteți înscrie la unul dintre programele noastre în septembrie, ianuarie, aprilie sau iulie.

Marturii

Vrei să afli mai multe despre cum este să studiezi la Trebas Institute Quebec Inc ? Ascultă de la unii dintre studenții noștri:

Olivier - Producție de film și televiziune

Steffi - Management în afaceri muzicale

Jennifer - Management în afaceri muzicale

Marie-Pier - Producție de film și televiziune

Andrew - Proiectare și înregistrare sunet

Acreditare, calități de membru și afiliere

Ca rezultat al parteneriatelor și afilierilor cu o serie de organizații și asociații diferite, Trebas Institute Quebec Inc este capabil să ofere programe relevante pentru industrie în domeniile muzicii, filmului, afacerilor și tehnologiei. Unele dintre afilierile noastre includ:

 • Micul dejun Club
 • Imaginați-vă Canada
 • NACC (Asociația Națională a Colegiilor de Carieră)
 • Ministerul Ontario al Colegiilor și Universităților de Formare (MTCU)
 • Ministère de l'Enseignement supérieur (MES), (Québec)
 • Centrul de instruire certificat Steinberg

142089_pexels-photo-1813124.jpeg
Oleg Magni / pexels

Locații

 • Montreal

  550 Sherbrooke St West, Suite 600, H3A 1B9, Montreal

  • Montreal

   550 Sherbrooke St West, Suite 600, H3A 1B9, Montreal

   Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări