Keystone logo
Toulouse School of Management TSM

Toulouse School of Management TSM

Toulouse School of Management TSM

Introducere

Despre Toulouse School of Management

Formarea managerilor responsabili, antreprenori și orientați la nivel global

Toulouse School of Management este una dintre cele mai bune școli publice de management franceze situate în Toulouse. Oferă programe educaționale cu normă întreagă în principalele discipline de management, cum ar fi contabilitate și control financiar, finanțe, managementul resurselor umane, marketing și strategie. Cursurile sunt oferite atât la nivel de licență, cât și de absolvent.

Școala oferă educație academică și profesională de înaltă calitate, asigurându-se că studenții își vor găsi rapid un loc de muncă după absolvire. Pregătește studenții pentru lumea muncii prin predare, discuții susținute de profesioniști de nivel superior, proiecte supravegheate și stagii extinse.

TSM oferă oportunități internaționale concrete pentru studenți. Avem o rețea largă de parteneri internaționali în întreaga lume și mai multe dintre diplomele noastre sunt predate în limba engleză.

 • 3 000 de elevi
 • 16 specializări de master
 • 15% dintre studenți în programe de mobilitate internațională
 • 23 000 de membri în rețeaua de absolvenți
 • 84% dintre absolvenți își găsesc de lucru în industrie în termen de șase luni de la absolvire

TSM a obținut acreditarea EQUIS (European Quality Improvement System), în octombrie 2023. Aceasta este o etichetă europeană acordată de EFMD (European Foundation for Management Development) unor prestigioase școli de afaceri și management pentru o perioadă de 3 sau 5 ani.

Școala în ansamblu, și nu doar un anumit program, este evaluată în funcție de o serie de criterii:

 • guvernanța, strategia și resursele școlii,
 • programe de predare și personal, servicii pentru studenți și dezvoltare personală,
 • dimensiunea internațională a școlii, a elevilor, profesorilor și programelor acesteia,
 • relații corporative,
 • contribuțiile școlii la comunitatea mai largă.

183607_ToulouseSchoolofManagement_2.jpg

Predare care are rădăcinile în cercetarea de ultimă generație

Când studenții se înscriu la Toulouse School of Management, ei nu merg doar la o școală. Ei beneficiază de expertiza unuia dintre cele mai prestigioase centre de cercetare în management din Franța.

TSM-Research este unul dintre cele patru centre franceze de cercetare în management acreditate de CNRS (Centrul Național Francez pentru Cercetare Științifică) ca „Unitate Comună de Cercetare”. Această etichetă a fost acordată doar centrelor de cercetare în management aparținând Ecole Polytechnique, HEC Paris, Paris-Dauphine University și IAE din Grenoble.

Angajamentul față de cercetarea internațională

Această distincție demonstrează angajamentul Centrului față de cercetarea internațională la cel mai înalt nivel.

Există o legătură profundă între centrul de cercetare și școala de la TSM. Cei 54 de cercetători academicieni TSM sunt implicați în proiectarea și predarea cursurilor TSM. Studenții înscriși în programe de educație inițială și continuă.. beneficiază de o predare care este cufundată în cercetare de ultimă generație.

TSM Research contribuie activ la toate disciplinele din științele managementului: de la finanțe la managementul resurselor umane, precum și strategie, marketing, contabilitate și control de management.

Membrii facultății au o experiență internațională semnificativă și posibilitatea de a petrece perioade la diferite universități, cum ar fi Carnegie Mellon (SUA), London Business School (Marea Britanie), Princeton (SUA) și Wharton (SUA).

183608_Capturedecran2021-11-12a16.40.38.png

Acreditări

Acreditat EFMD Equis

Locații

 • Toulouse

  Toulouse School of Management Toulouse 1 Capitole University 2, rue du doyen Gabriel Marty 31042 Toulouse Cedex 9, , Toulouse

Întrebări