Keystone logo
Tokai University

Tokai University

Tokai University

Introducere

Universitatea TOkai este o universitate privată înființată de dr. Shigeyoshi Matsumae în 1942. „ TOkai ” din „Universitatea TOkai ” se referă la marea din estul Asiei, și anume Oceanul Pacific, și simbolizează dorința de a încuraja un spirit bogat și perspective largi.

Universitatea TOkai este formată din 7 campusuri din Sapporo, Takanawa, Yoyogi, Shonan, Isehara , Shimizu și Kumamoto, care sunt compuse din 19 școli și colegii formate din 75 de departamente, specialități și programe. Școlile sale postuniversitare oferă 17 programe. Populația totală de studenți este de aproximativ 30.000. Spiritul fondator și obiectivele Universității TOkai sunt de a contribui la societatea umană, de a încuraja oameni activi, talentați și de a trezi interesul pentru pământul nostru și un sentiment de responsabilitate pentru viitorul omenirii. TOkai educaționale ale Universității TOkai fundamentează aceste obiective oferind un mod de gândire solid și fiabil ca bază pentru trăirea și cultivarea bogăției umanității.

Nucleul unei astfel de educații la Universitatea TOkai este „Prelegerea despre civilizația modernă”. De la înființarea sa, Universitatea TOkai a acordat prioritate acestei prelegeri, pe baza credinței sale că o universitate nu ar trebui doar să ofere cunoștințe și tehnologie, ci și să fie un loc în care se cultivă bogăția umanității și creativitatea fiecărui individ. O inițiativă recentă către care ne-am îndreptat energiile este promovarea proiectelor inițiate de studenți pentru a susține capacitatea studenților noștri de a aplica cunoștințele pe care le-au dobândit în clasă la îmbunătățirea societății.

Proiectele pe care le-am susținut variază de la crearea celei mai rapide mașini solare din lume „ TOkai Challenger”, până la activități de voluntariat care ajută la eforturile de recuperare în urma Marelui Cutremur din Japonia.

Universitatea TOkai menține acorduri de schimb academic cu peste 120 de universități / organizații în aproximativ. 40 de țări. O gamă largă de activități de schimb internațional sunt urmărite în mod activ, de la cele de pe frontul academic care implică studenți, cercetători, proiecte comune de cercetare și schimbul de resurse academice, până la schimburi culturale și atletice. Există aproximativ 1130 de studenți internaționali pe campus. Universitatea TOkai are șase sedii în străinătate (Danemarca, Austria, Statele Unite, Coreea, Thailanda și Rusia.)

Locații

  • Shibuya City

    Shibuya City, Japonia

    Programe

    Întrebări