Keystone logo
Toin University Of Yokohama

Toin University Of Yokohama

Toin University Of Yokohama

Introducere

Toin University Of Yokohama include Facultatea de Drept, Facultatea de Inginerie Biomedică și școlile postuniversitare pentru ambele facultăți. În 2008, am adăugat Facultatea de Cultură și Politica Sportivă pentru a ne continua poziția de universitate. La Toin Gakuen, universitatea formează al doilea pilon al educației care completează educația la nivelurile primar și secundar. Universitatea are rădăcini adânci în comunitatea locală și se mândrește cu o tradiție școlară unică, care pune creșterea și maturitatea studenților mai presus de orice. Pentru a deveni o instituție de primă clasă, competitivă la nivel global, ne menținem idealurile care se concentrează pe cerințele sociale ale secolului XXI. Punând un accent considerabil pe anumite obiective, suntem capabili să oferim programe educaționale de nivel superior care să plouă de individualitate, menținând simultan o calitate înaltă măsurabilă.

Educația la Facultatea de Drept începe cu o bază în elementele de bază juridice, cum ar fi dreptul constituțional, dreptul civil și dreptul penal. Pe aceasta se construiește o înțelegere fermă a generalităților și contururilor precedentelor judiciare, care oferă studenților o înțelegere empirică a funcțiilor societății și a fundalului ideologic al legii în ansamblu. Facultatea de Drept oferă un program specializat care îi ajută pe studenți să dobândească abilitățile și calificările necesare pentru a lucra în profesia de avocat în birourile juridice corporative sau ca avocați sau în ocupații legate de drept, cum ar fi grefierii judiciari. Ne extindem în mod constant gama de planuri de carieră de nivel superior.

Facultatea de Inginerie Biomedică a dezvoltat un stil practic de învățare, care prezintă clase mici de licență. În același timp, datorită extinderii școlii postuniversitare, a existat o nouă fuziune între educație și cercetare, studenții licențiali fiind repartizați în laboratoare de cercetare. În cadrul acestor programe, ei se străduiesc să obțină o îmbunătățire calitativă rapidă sub conceptul „continuum școlar până la absolvent”.

Facultatea de Cultură și Politica Sportivă a construit un sistem pentru studiul sportului și culturii care constă într-o nouă schemă educațională care se concentrează pe servicii și experiență personală, cu scopul de a pregăti viitorii antrenori sportivi, decidenții politici ai guvernului local și liceul elementar și junior. instructori școlari. Încorporăm în mod constant teorii științifice și tehnologice în programa noastră pentru a ne asuma o perspectivă coezivă și proaspătă.

Ne dedicăm educației practice, deoarece credem că curiozitatea intelectuală puternică, dorința de justiție socială și spiritul de anchetă în ceea ce privește obișnuitul și extraordinarul pe care îl posedă studenții noștri sunt cheile pentru furnizarea a ceea ce lipsește în societatea modernă de astăzi.

Locații

  • Yokohama

    Yokohama, Japonia

    Întrebări