Keystone logo
Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Introducere

Mesajul președintelui

De când a fost fondată în 1888, Universitatea Tiffin și-a pregătit cu succes studenții pentru vieți împlinite și cariere de conducere remarcate prin excelență.

Generații întregi de absolvenți Tiffin și-au adus contribuția în beneficiul familiilor, comunităților și profesiilor lor. Universitatea Tiffin are o reputație excelentă, programe academice valoroase, personal și profesori atent și competenți, studenți excepționali și un mediu cald și prietenos în care studenții sunt întotdeauna pe primul loc.

Vă invităm să descoperiți programele Universității noastre și să vă asigurați că oferta noastră este conform așteptărilor dumneavoastră. Daca esti interesat, te asteptam sa ne vizitezi la sediul nostru din Str. Transilvaniei Nr. 6, etaj 1, Bucuresti. Discutați cu studenții, profesorii și personalul noștri și convingeți-vă că Tiffin este locul potrivit pentru a vă finaliza studiile. Vă garantăm că vom face tot ce ne stă în putere pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele educaționale.

Dr. Lillian Schumacher
Președinte
Universitatea Tiffin

139729_pexels-photo-1438072.jpeg

Misiune și obiective

Pe ambele maluri ale oceanului, misiunea Universității Tiffin este aceeași: să ajute studenții și personalul academic în realizarea educației lor, pregătindu-i pentru dificultățile concurentei în afaceri.

Prin responsabilitate și implicare, programele Universității Tiffin formează persoane care pot contribui în mod semnificativ la bunăstarea familiilor și comunităților cărora le aparțin, la dezvoltarea carierei lor, a națiunilor și a societății în ansamblu.

Obiectivul principal al Universității Tiffin din România, prin programul Executive EMBA, este de a produce o schimbare semnificativă în mediul de afaceri, efectul acesteia rezultând într-o evoluție reală a economiei pe piața românească.

Excelență în tot ceea ce faci – Acesta este sfatul Universității Tiffin pentru studenții și profesorii săi. Singura modalitate reală de a îndeplini cerințele profesionale într-un mediu de afaceri din ce în ce mai competitiv.

Acreditări

Ca o recunoaștere pentru promovarea excelenței academice la cele mai înalte standarde, Universitatea Tiffin este acreditată de instituții prestigioase din Statele Unite ale Americii și din Europa.

Departamentul de Învățământ Superior din Ohio

Programele online și pe scaune ale Universității Tiffin sunt ambele autorizate de Departamentul de Învățământ Superior din Ohio.

Comisia pentru Învățământ Superior

Programele noastre sunt acreditate de Higher Learning Commission (HLC), care este unul dintre cele șase organisme regionale de acreditare recunoscute de toate colegiile și universitățile publice și private majore din America.

Consiliul de acreditare pentru școli și programe de afaceri

ACBSP este un organism lider specializat de acreditare pentru educația în afaceri care sprijină, celebrează și recompensează excelența în predare. Accreditează programe de educație în afaceri la nivel de asociat, bacalaureat, master și doctorat în întreaga lume. Instituțiile cu această acreditare se angajează să îmbunătățească continuă, asigurându-se că programul lor de afaceri va oferi studenților abilitățile pe care angajatorii le caută.

Statutul organizației nonprofit

Universitatea Tiffin deține statutul 501(c)(3), autorizat de la Internal Revenue Service al Guvernului Federal al Statelor Unite ale Americii.

Locații

  • Bucharest

    6, Transilvaniei Street, 1st Floor, , Bucharest

Programe

    Întrebări