Keystone logo
Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Introducere

Cunoaște-ne

Three Points, Școala pentru Afaceri Digitale, își are originea în Barcelona, un hub tehnologic, cu scopul de a oferi o viziune inovatoare în formarea viitorilor experți digitali. Odată cu evenimentele recente, formarea în competențe tehnologice a încetat să fie o altă opțiune de creștere pentru a deveni o necesitate pentru toți acei profesioniști care doresc să evolueze și să rămână pe creasta valului digital.

La Three Points înțelegem formarea în competențe digitale ca un mijloc de creștere a competitivității profesioniștilor și companiilor, într-un mod care are ca rezultat sustenabilitatea afacerilor și, prin urmare, a societăților în care își desfășoară activitatea profesioniștii și organizațiile.

Digitalizarea depășește simpla cunoaștere și stăpânire tehnologică. Organizațiile care reușesc sunt cele care se adaptează la noua cultură digitală: organizații agile, centrate pe client, bazate pe date, care caută să avanseze schimbarea prin experimentarea cu noi modele de afaceri și procese de îmbunătățire continuă. Din acest motiv, împreună cu înțelegerea progreselor tehnologice și a modului în care acestea ne deschid noi oportunități de afaceri, lucrăm pe abilitățile soft care cer cel mai mult cultura digitală în companie: adaptarea la schimbare, creativitate, negociere, leadership și managementul timpului.

misiune

Însoțiți oamenii care trebuie să conducă astăzi digitalizarea companiilor și organizațiilor, conectând formarea în competențe digitale cu schimbarea culturală necesară, pentru a ridica nivelul de competitivitate al societăților în care își desfășoară activitatea.

vedere

Să fim o referință în adaptarea la evoluția societății și a economiei și în dorința noastră de a conecta profesioniști și companii pentru a face față provocărilor constante și în schimbare ale digitalizării.

Partener academic

Three Points, Școala pentru Afaceri Digitale, are Universitatea Politehnică din Catalonia (UPC) ca partener academic care susține programele școlii. UPC, cu sediul în Barcelona, este una dintre universitățile politehnice de top din Europa în domeniile ingineriei, arhitecturii, științei și tehnologiei.

Universitatea are 64 de grade, 68 de masterat, 46 de programe de doctorat și 234 de programe de formare permanentă distribuite în cele 20 de centre didactice ale sale. În plus, UPC este o instituție publică de cercetare cu peste 50 de brevete în ultimul an și o investiție în cercetare, dezvoltare și inovare de peste 61 de milioane de euro.

UPC certifică în fiecare an peste 6.000 de studenți de licență și masterat și peste 500 de doctori. Este una dintre universitățile cu o rată ridicată de plasare a unui loc de muncă pentru absolvenții săi: 93% lucrează și 76% își găsesc de lucru în mai puțin de 3 luni.

4 motive pentru a alege Three Points

metodologie

Metodologia noastră este pe deplin adaptată timpului și nevoilor dvs., putând astfel combina viața academică cu viața personală și profesională.

În plus, vei avea tot sprijinul necesar pe parcursul programului pentru a te putea dezvolta profesional și personal.

Cadre didactice

Veți învăța de la practicieni profesori de renume din sectorul și zona lor de afaceri care sunt activi în prezent.

Facultatea noastră este în contact direct cu schimbările care au loc în sector, precum și cu noile tendințe, instrumente și funcționalități care sunt dezvoltate.

Proiect de Master final

Veți lucra la un Master Project final care își va baza premisele pe nevoile reale ale companiilor de prim rang.

În plus, vei începe să lucrezi la el de la început, astfel încât să poți aplica toate cunoștințele pe care le dobândești pe parcursul programului.

Partener academic

Universitatea Politehnică din Catalonia (UPC) susține programele Three Points din punct de vedere academic.

UPC este o instituție publică care a devenit una dintre universitățile politehnice de top din Europa, cu poziții bune în principalele clasamente internaționale.

Locații

  • Spain Online

    Spain Online, Spania

    Întrebări