Keystone logo
The University of Virginia's College at Wise

The University of Virginia's College at Wise

The University of Virginia's College at Wise

Introducere

Colegiul Universității din Virginia din Wise este un colegiu public de arte liberale rezidențiale de patru ani, situat în munții luxurianți din sud-vestul Virginiei. În calitate de instituție membră a COPLAC, UVA Wise este acreditat la nivel național și a fost clasat la nivel național printre cele mai bune colegii publice de artă liberală din SUA.

Ce face UVA Wise unul dintre cele mai bune colegii publice de arte liberale din țară?

• Este campusul nostru pitoresc. UVA Wise se află pe un campus extins de 396 de acri amplasat în mijlocul Munților Appalachian, unde studenții pot experimenta o aromă culturală unică, precum și aer liber.

• Sunt stimatele noastre universități. În timp ce oferă o varietate de diplome academice, programe pre-profesionale și licențe de predare, colegiul nostru de top-10 în arte liberale menține un raport impresionant de 13: 1 elev-facultate.

• Este dedicarea noastră pentru reducerea datoriei studenților. Optzeci la sută dintre studenții noștri primesc asistență financiară, iar 97 la sută dintre absolvenții noștri sunt angajați în prezent sau caută un grad superior.

• Este viața noastră de student înfloritoare. Cu peste 50 de organizații studențești, programe sportive NCAA și evenimente aproape zilnice în campus, studenții noștri au multe oportunități de a se implica, de a crește ca indivizi și de a-și descoperi pasiunile.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Wise

    College Avenue,1, 24293, Wise

    Întrebări